Zelda: Ocarina of Time'ın Hayran Yapımı PC Portu 1 Nisan'da Çıkıyor

Tüm zamanların en iyi Zelda oyunlarından biri

Zelda Reverse Engineering Team geçen yıl The Legend of Zelda: Ocarina of Time'ın kodlarını decompile etmeyi başarmıştı, bir başka hayran grubu ise bu kodları çalışan ve oynanabilir PC portuna dönüştürme işlemini artık tamamladı diyebiliriz. The Legend of Zelda: Ocarina of Time'ın gayrıresmi PC portu 1 Nisan'da çıkışını gerçekleştirecek.

Dahası da var, ekip 22 Mart'ta Nintendo Direct benzeri bir sunumla tanıtacak bu projeyi :) Nintendo yapmıyorsa biz yaparız demişler.

The Legend of Zelda: Ocarina of Time'ın PC portunda resmi oyun ögeleri bulunmayacak, yani bu bakımdan Super Mario 64'ün PC portuna benziyor. Tabii ki bir günü geçmeden eksiksiz paket versiyonları da internetin çeşitli bölgelerine düşecektir, ondan da şüpheniz olmasın.

Muhtemelen bu oyun da çeşitli modlarla desteklenecek, örneğin ekran uyarılarının gamepad değil de klavye / fare tuşlarını gösteren versiyonları, ray tracing efektleri ekleyenleri vs çıkabilir.

Ocarina of Time tüm zamanların en iyi Zelda oyunlarından biri kabul ediliyor. Oyunun Metacritic ortalamasının 99 olduğunu söylersem herhalde kafanızda bir şeyler canlanır. Ben zamanında Nintendo 64 versiyonunu emülatörle oynamış ve hayran kalmıştım, bu PC portu vesilesiyle bir kez daha tekrarlamak için sabırsızlanıyorum.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum