Zombie Army Trilogy’ye Şans Vermeniz İçin 7 Neden

Hepsi Rebellion patentli

Rebellion’un dört kişilik zombi katliamı partisinin üçüncü ayağına sadece haftalar kaldı. Yapımcı firma da doğal olarak oyuncuları bu paketi satın almaya ikna etme çabalarına hız verdi. Çünkü buna cidden ihtiyaçları var. Sonuçta hiç kimse daha önce sahip olduğu iki oyuna sırf daha iyi grafiklere kavuşmak için kolay kolay para ödemez.

Bunun farkında olan Rebellion, Zombie Army Trilogy’yi neden satın almamız gerektiğini gösteren 7 maddelik bir liste hazırlamış bizlere. Sadece bununla da kalmamış, bir de konuya özel kısa bir video yayınlamış. Gelin önce maddelere bakalım:

  • Yepyeni bir senaryo: Zombie Army Trilogy içinde ilk iki oyunun yanı sıra 5 yeni bölümden oluşan ve seriyi sona erdiren bir senaryo modu da içeriyor.
  • İlk iki oyunun remastered versiyonu: İlk iki Nazi Zombie Army’yi geliştirilmiş animasyonlar, fizik motoru, ışıklandırmalar, gölgeler ve görsel efektlerle oynayın.
  • Yeni düşmanlar: Elektrikli testere kullanan elit Naziler, panzer zombiler, zırhlı iskeletler ve çok daha fazlası…
  • 4 yeni karakter: İlk iki oyundakilerin yanı sıra her biri birer özgeçmişe sahip olan, 4 yeni kadın karakteri yönetin.
  • Taktiksel zombi parçalama: Artık oyuncular zombilerin uzuvlarını gövdelerinden ayırıp yavaşlamalarını ya da kafalarını ezerek anında ölmelerini sağlayabilecekler.
  • Yeni horde modu: 4 kişiyle aynı anda oynanan ve üzerinize dalga dalga zombi gruplarının akın edeceği beş yeni harita.
  • Birleştirilmiş online topluluğu: İstediğiniz görevi, istediğiniz sırada online olarak oynayın.

Zombie Army Trilogy önümüzdeki Mart ayının 6’sında PC, PS4 ve Xbox One için çıkmış olacak. Eğer ilk iki oyuna sahipseniz üçlemeyi Steam üzerinden %60 indirimli olarak alabilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum