Assassin's Creed Origins'in Çıkış Tarihi Belli Oldu! - Hikayeden Yeni Detaylar Öğrendik

Acaba Ubisoft bunları bilerek mi sızdırıyor?

Artık resmen Ubisoft'un resmi açıklama yapmasına gerek kalmadı çünkü gereken her şeyi çeşitli sızıntılardan öğreniyoruz. Yine Reddit kaynaklı bu en son sızıntı Game Informer dergisinin yeni sayısında Assassin's Creed Origins'i kapak yaptığını gösteriyor. Derginin yeni sayısını elinde bulunduran kullanıcı çeşitli sayfaların resimlerini paylaşmış ve bu sayfalarda da oyunun çıkış tarihine ek olarak hikayeden çeşitli detaylar da bulunuyor.

Edindiğimiz bu yeni bilgiye göre oyunun çıkış tarihi, eğer sonradan bir gecikme yaşanmazsa, 27 Ekim 2017 olarak belirlenmiş.

Sızdırılan resimlerde iki farklı slogan görüyoruz, bunlardan biri "Bir imparatorluk çökerken, kardeşlik yükseliyor" ve diğeri ise "Kardeşlik başlıyor" şeklinde. Buradan da oyunun Suikastçi kardeşliğinin çıkış hikayesini anlatacağı belli olmuş oluyor, oyunun ismindeki Origins de zaten bu kökene işaret ediyordu. Oyun dört farklı versiyon halinde satışa sunulacak: Standad, Deluxe, Gold ve Gold Steelbook.

Gelen bilgilere göre Ubisoft bu oyun üzerinde Assassin's Creed Unity'den daha önce çalışmaya başlamış ve oyun Kleopatra döneminde geçecekmiş. Bilgileri sızdıran Reddit kullanıcısı oyunun tamamen yeni bir dövüş sistemine sahip olacağını eklemiş, iddia doğruysa vurma hissini daha iyi yansıtacak bir dövüş sistemi ile karşılaşacağız. Origins'in ana karakterinin isminin Ba Yek olduğunu öğrenmiştik ama oyunda bir diğer oynanabilir ana karakter daha bulunacakmış. Yeni ekipman ve level sistemi sayesinde bu karakterlerimizi büyük ölçüde kişiselleştirmemiz mümkün olacakmış.

Oyunla ilgili açıklanan diğer detayları ise şu şekilde listeleyeyim:

- Oyunda mini harita bulunmayacak, bunun yerine üst kısımda Elder Scrolls oyunlarındaki gibi bir pusula bulunacak.

- Depar atma olayı da düğmeyle değil analog kolu itiş seviyemize göre belirlenecek.

- Oyunda Memfis ve İskenderiye gibi önemli şehirler de bulunacak.

- Daha önceden öğrendiğimiz kontrol edilebilir kartal mekaniği gerçek.

- Yeni yapay zekaya sahip olan NPC'ler günlük rutin işlerini yürütecek, gece/gündüz saatlerine göre farklı işler yapacaklar.

- Dövüş sırasında adrenalin göstergemiz dolacak ve her iki saldırı düğmesine aynı anda basarak güçlü vuruşlar yapabileceğiz.

- Su altında bulabileceğimiz çeşitli hazineler var (batmış gemiler, su altı harabeleri vs).

- Level sınırı 40, yeni ekipman sistemi sayesinde istediğimiz parçaları malzeme bulup kendimiz üretebileceğiz. Oyunda "efsanevi" eşyalar da bulunacak.

- Oyunda bolca bulmaca bulunacak.

- Seer (Kahin), Warrior (Savaşçı) ve Hunter (Avcı) yetenek ağaçları bulunacak.

- Arenada gladyatör dövüşleri yapılabilecek.

Gördüğünüz gibi oyunla ilgili artık pek çok detayı öğrenmiş oluyoruz, geriye sadece Ubisoft'un E3 2017'de çıkıp oyunun resmi duyurusunu oynanış videoları eşliğinde yapması kalıyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum