Assassin’s Creed Mirage'ın Yönetmeni Basim'in Hikayesini Sürdürmek İstiyor

Ama DLC ile değil

Assassin's Creed Mirage'ın kreatif yönetmeni Stéphane Boudon, oyunun baş kahramanı Basim'in hikayesini sürdürmek istediklerini söyledi.

Boudon karaktere gelecekte geri dönmek için açık kapı bırakmış olsa da, Mirage için herhangi bir DLC planlamadıklarının da altını çizdi.

"Mirage'ın gördüğü ilgiden çok memnunuz. Mirage'ı herhangi bir DLC planı olmadan, ayrı bir deneyim olarak tasarladık. Ama Basim'in hikayesini nasıl devam ettirebileceğimize dair fikirlerimiz var. Ancak bugün itibariyle Mirage için planladığımız herhangi bir çıkış sonrası içerik bulunmuyor."

Boudon ayrıca Mirage için büyük güncellemeler planlamadıklarını söyledi, ama oyunu takip etmeye ve oyuncuların geri bildirimlerini dinlemeye devam edeceklerini de ekledi.

Boudon imkan olursa başrolünde Basim'in olduğu başka bir oyunda çalışmak isteyip istemeyeceği şeklindeki soruya ise şu cevabı vermiş:

"Basim'in olgunluğa ulaşma hikayesini anlatmak bizim için de harikaydı, o yüzden tabii ki Basim hakkında söyleyecek daha çok şeyimiz var. Ama diğer yandan bu kadar kısıtlaması olan bir oyun yaratmak zor bir iş ve ekibimiz de yeni ufuklar keşfetmek, daha çok yaratıcı özgürlüğe sahip olmak istiyor."

YORUMLAR
Parolamı Unuttum