Bir Oyuncu, 3 Dark Souls Oyununu 90 Dakikadan Kısa Sürede Bitirdi

Yeni bir rekor...

Dark Souls oyunlarından uzun uzun bahsetmeme gerek yoktur herhalde. Ucundan kıyısından oyun dünyasına giren hemen herkes souls-like denildiğinde nasıl bir belanın kast edildiğini biliyordur diye düşünüyorum :)

Yeni bir tür yaratan bu serinin ve bu seriyi bizlerle buluşturan From Software'in çok sayıda hayranı var doğal olarak. Ve bu oyuncular her seferinde yeni sürprizlerle karşımıza çıkmaktan hoşlanıyorlar. Kimisi muzla bitiriyor oyunu, beni bir kez daha beceriksizliğimle yüzleşmek durumunda bırakıyor. Kimi tutuyor aynı anda 2 farklı oyunda boss kesiyor ben daha güç bela birisini hallettim diye sevinirken. Bu işin sonu yok anlayacağınız, her seferinde beni acı gerçeklerle baş başa bırakmayı başarıyorlar :)

Bu sefer de 3 Dark Souls oyununu 1,5 saatin altında bir sürede tamamlamayı başaran bir oyuncuyla ilgili bir haberle karşınızdaydız. 

Dark Souls speedrunnerlarından RegoleSlayer, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği yayında 3 oyunu 1 saat 29 dakikada tamamlamayı başararak yeni bir rekora imza attı.

Her bir oyunu ne kadar sürede bitirdiğini de paylaşıyor kendisi. İlk oyun 23 dakikadan biraz fazla sürerken 2. oyunu 18 dakikada tamamlıyor. 3. oyunsa neredeyse bu 2 oyunun toplamı kadar bir süre alıyor.

Sonuç olarak 90 dakikanın altında bir sürede 3 oyunu tamamlamış oldu. Yeni hedefiyse 75 dakika. Bakalım bu rekor ne zaman gelecek. Merakla bekliyoruz, yakından takipteyiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum