Call of Duty: Modern Warfare Remastered'ın Çıkış Tarihi ve Fiyatı Belli Oldu

CoD: Modern Warfare Remastered gelecek hafta "Standalone" olarak çıkacak!

 Call of Duty serisinin en başarılı oyunlarından biri olarak görülen Modern Warfare'in Remastered sürümü sonunda "Standalone" yani tek başına çıkış yapıyor. Geçtiğimiz sene Infinite Warfare ile birlikte satılan Modern Warfare Remastered neredeyse asıl oyun kadar ilgi görmüştü.

Oyuncular tarafından da bir hayli beğenilen CoD: MW Remastered'ın yaz aylarında ayrı olarak satışa sunulması bekleniyordu ve nitekim öyle de oldu. Activision, kısa bir süre önce yayımladığı aksiyon dolu fragmanla birlikte oyunun 27 Haziran 2017, Salı günü PlayStation 4 için çıkacağını resmen duyurdu. PC ve Xbox One sürümleri ise kısa bir süre sonra satışa çıkarılacak. Oyunun PlayStation Store'daki fiyatı ise 40 dolar olarak belirlenmiş. Grafikler oldukça etkileyici, ama sadece görsel düzenleme için bu kadar para vermeye de değmez sanki.

yakin-gelecek-bu-grafikleri-haber-ici

Buna ek olarak her ne kadar senaryo modu övgü topladıysa da çok oyunculu modunun içeriğinin zayıf olması da bir o kadar tepki çekti. Yani uzun soluklu olmayacak bir oyun için 40 dolar ödemek biraz saçma geliyor kulağa. Üstelik Remastered sürümünde sadece 16 tane harita var ve bunların önemli bir kısmı da Activision'ın oyundan ayrı olarak satışa sunduğu 15 dolarlık "Variety Map Pack" içerisinde. Yani oyunun tam içeriğine sahip olmak için şu an toplamda 55 dolar harcamamız gerekiyor. Gönül rahatlığı ile diyebilirim ki değmez. 

Call of Duty serisi bildiğiniz gibi özüne dönüş yapıyor ve İkinci Dünya Savaşı'na geri dönüyor. CoD: WWII'nin çok oyunculu modu şu ana kadar pek ümit verici gözükmedi, ancak Savaş Modu için biraz da olsa umutluyuz. Oyunun senaryo modu ise oldukça sağlam gözüküyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum