Çin Gene Yaptı! Overwatch Çakması Hero Mission'a Merhaba Deyin

Bu gözler bunu görmez olaydı.

Bir saniye... Yazmaya başlamak için önce gülmeyi kesmem lazım çünkü videoyu izlemeyi daha yeni bitirdim. Üretilen herhangi bir ürün çok satmaya görsün Çinliler bunu anında fırsat bilip hemen çakmasını çıkartıyorlar. Overwatch bundan nasibini ilk defa almıyor. Heyhat Çinlilerin yaptığı iş bu sefer insanın gözlerini kanatır cinsten.

Hero Mission ya da bazılarına göre Heroic Mission Overwatch karakterlerinin utanmaz bir seviyede hunharca katledilerek kopyalandığı bir oyun. Arada Mad Max ve Metal Gear Rising esintileri görseniz de ilhamın kaynağı aslen Overwatch. Soldier 9527 mi ararsınız ya da Black Widow: Natasha mı? Hepsi burada hem de hiç üşenmeden hepsine birer karakter geçmişi yazılmış şekilde! McCree gayet çekici bir hanım olmuş ve o hali ile bana daha çok League of Legends'tan Miss Fortune'yi hatırlattı. Bizim akıllı goril Winston size olmasın mı akıllı Panda! Karakterlerin özelliklerini gösteren resimlerin bazıları da League of Legends'tan çakma misal "Sıçra" yeteneği gibi. Haritaların konsepti de doğrudan Overwatch'tan aparılmış lakin garfik kalitesi olarak günümüzden 15 yıl geriden geliyor.

Yazdıkça halen gülümsüyorum ve anlamsız bir şekilde oyunu indirip, yüklemek istiyorum fakat virüs falan kaparım diye de korkmuyor değilim. 8 dakika eğlenceli bir video izlemek istiyorsanız buyurun. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum