Content Warning'de Diğer Oyuncuların Eğlenceli Videolarını İzleyebileceksiniz

Kim bilir, belki sıradaki video sizindir

Content Warning'i oynama şansınız oldu mu bilmiyorum. Fakat kendisinin adını mutlaka duymuş ya da bir yayıncıdan izleme fırsatınız olmuştur. Son dönemde çıkan parti oyunları arasında beni en çok eğlendiren oyun olan Content Warning, aslında temellerini Little Company ile paylaşıyor.

Oyunda yapmanız gereken şey, Little Company'nin aksine, viral olabilmek. Grubun bir üyesi diğer üyeleri video kaydına alarak yaşadığı korku dolu anları belgelemeye çalışıyor. Görüntüler ne kadar kaliteli ise, o kadar para kazanıp o kadar takipçi edinebiliyorsunuz.

Fakat Content Warning'in yayıncısı Landfall, bu işi gerçekliğe çevirmek istemiş. Bundan böyle tüm oyuncuların gerçekten viral olma şansı var. Stüdyonun yeni "Lost Footage" isimli projesine kayıt olarak, sevdiğiniz kliplerinizi direkt olarak stüdyoya gönderebilirsiniz. 

Tek şart, bu görüntüler üzerinde oynama yapılmamış olması. Yani tüm grubun öldüğü videoları bile gönderebilirsiniz. Hatta Landfall, dil bariyerinin olmadığını da ifade etmiş. Yani videolarda illa İngilizce konuşmanıza gerek yok. Kayıt olmak için şu formu doldurmanız yeterli.

Landfall, bu videoları oyun içerisine yüklemeyi planlıyor. Kısacası Content Warning oynayan diğer oyuncular, sizin videolarınızı izleme fırsatı bulacak. Kim bilir, belki de içinizden bir YouTuber bile çıkabilir...

YORUMLAR
Parolamı Unuttum