Crackdown 3, Terry Crews'lı Eğlenceli Bir Fragmanla Duyuruldu

Açık dünyayı yıkmaya hazır olun

Ben şu Terry Crews'ı çok seviyorum, bayağı komik bir adam. Bazılarınız onu Expendables'taki Hale Caesar rolünde hatırlıyor olabilirsiniz ama asıl yeteneklerini süper komik dizi Brooklyn Nine-Nine'da sergiliyor. Kendisi ayrıca sıkı bir PC oyuncusu ve aynı zamanda taze taze duyurulan Crackdown 3'te Commander Jaxon rolünü üstleniyor.

Yeni Crackdown 3'ün oynanış fragmanı Commander Jaxon'ın bize ilk iki Crackdown oyununda da bulunan ve barışı sağlamakla görevli The Agency'i tanıtmasıyla başlıyor. "Bugün belki el bombası atacaksın ama yarın arabaları fırlatacaksın! Bomba atmayı falan unut, binaları atacaksın be adam!" diye bağırıyor bize Jaxon. Ve buradan da anlıyoruz ki Crackdown ile bir kez daha her şeyi yakıp yıkacağız, oyun yine yıkılabilir binalarla dolu olacak.

Fragman sayesinde yeni Crackdown'un çıkış tarihini de öğrenmiş oluyoruz. Oyun, Xbox One X'in de çıkış günü olan 7 Kasım 2017'de Xbox One ve PC için piyasaya çıkacak. Crackdown 3'ün Xbox One X'te 4K çalışacağını söylemeye sanırım gerek yok.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum