Cyberpunk Temalı Bir Oyun Daha: The Last Night

Cyberpunk 2077 ile karıştırmayalım

Microsoft E3 konferansı sırasında Xbox Console Launch Exclusive olarak The Last Night isimli yepyeni bir oyun duyurdu. Odd Tales tarafından Tim Soret direktörlüğünde geliştirilen oyun için 2.5 boyutlu demek mümkün. Oyunun dünyası resmen Cyberpunk diye bağırıyor ve görsellerden de göreceğiniz gibi oyunda yoğun biçimde Blade Runner havası da var. Zaten oyunu geliştiren ekip de Another World, Flashback ve Oddworld serisi gibi oyunları kendilerine örnek aldıklarını söylüyor. Böyle klasiklerin izinden giden bir oyunun kötü olma şansı yok denecek kadar az.

Oyunun grafiklerine retro, hafif pikselli bir görsel tarz hakim; renk seçimleri ve çizim tarzı gerçekten çok hoş görünüyor.

The Last Night hakkında pek fazla bilgi verilmemiş olsa da gördüğümüz kadarıyla aksiyon ve gizliliği birleştiren bir yapısı var. Oyunda drone kullanabilecek, androidleri hackleyebilecek ve bunları gizlilik içinde halletmeye çalışacağız. Ben bu oyunu şimdiden istek listeme ekliyorum (istediğim oyunları yazdığım bir defterim var, oraya ismini yazdım).

The Last Night, Xbox One ve PC için 2018 yılı içinde çıkacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum