DiRT 4'ün Bol Tozlu, Bol Topraklı Çıkış Fragmanı Yayınlandı

Ben de DiRT dörtlük oyun esprisi yapmak istiyorum

Serinin en cesur ve en büyük oyunu olma iddiasıyla çıkış günü olan 9 Haziran'ı bekleyen DiRT 4'ün çıkış fragmanı yayınlandı. Oyun çok mu güzel gözüküyor, ne?

Oyunda bulunacak Gamer ve Simulation ismindeki iki farklı mod sayesinde yeni oyuncular işin biraz daha arcade kısmına eğilebilecekken, serinin tecrübeli ve pistler beni yıldıramaz diyen oyuncuları ise ralli simülasyonunun keyfini çıkarabilecekler. Oyunda ayrıca sınırsız sayıda rasgele pist yaratmanızı sağlayacak olan "Your Stage" sistemi de bulunacak.

DiRT 4, FIA Dünya Rallikros Şampiyonası'nın resmi oyunu olduğu için oyunda rallikros da bulunacak (bu yarışlar asfalt ve çamur karışımı küçük bir pist üzerinde yapılıyor ve az sayıda rakibe karşı yarışılıyor) ve buna ek olarak kısa pistlerde kamyon ve buggy yarışları da yapılabilecek. Oyundaki DiRT Academy sayesinde bir ralli arabası nasıl kullanılır, pistte nelere dikkat edilir gibi oyunda aslında pek de önemsemeyeceğimiz (itiraf edin, aslında tek istediğimiz şu göz alıcı grafikler eşliğinde pistlerin tozunu attırmak) şeyleri öğrenebileceğiz. Yine de bu gibi özellikler seriyle ilk defa tanışacak oyuncuların işine yarayacaktır muhtemelen.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum