Dunkirk Filminin Heyecanını Wargaming’in Tarihi Oyunlarıyla Yaşayacağız!

Wargaming, Christopher Nolan'ın İkinci Dünya Savaşı'nda geçen filmi Dunkirk ile güçlerini birleştirdi.

Christopher Nolan'ın merakla beklenen tarihi aksiyon filmi Dunkirk, 21 Temmuz'da beyaz perdedeki yerini alacak. Wargaming de  İkinci Dünya Savaşı’nın en destansı olaylarından biri olan Dunkirk Tahliyesi'ni oyunculara tanıtmak ve Dunkirk filmini desteklemek için Warner Bros. ile bir ortaklık anlaşması yaptı.

Oynaması ücretsiz, çevrimiçi İkinci Dünya Savaşı oyunları kategorisinde dünyada ilk sırada gelen Wargaming, 180 milyon kayıtlı kullanıcısıyla hem İkinci Dünya Savaşı tarihinin önemli olaylarını hem de bu olaylarda önemli rol almış savaş makinelerini oyunseverlerle buluşturmaya devam ediyor. Bir yandan da Christopher Nolan'ın savaş destanını destekliyor.

Efsanevi Dunkirk Tahliyesi 26 Mayıs – 4 Haziran1940 tarihleri arasında gerçekleşti ve Wargaming de bu tahliyeyi onurlandırıyor. Fransa sahillerinde yer alan Dunkirk’te Almanlar tarafından kıstırılan müttefik birlikler, hem İngiliz donanmasına hem de sivillere ait gemilerle güvenli bir bölgeye taşındılar. Nolan’ın Dunkirk’ü bu tarihi olayda yer alan askerlerin hikayelerinden ve anılarından esinlenerek çekildi.

Wargaming Amerika Pazarlama Müdürü Erik Whiteford, ortaklık ile ilgili olarak "Christopher Nolan’ın yeni filmi Dunkirk’ün İkinci Dünya Savaşı’nın en unutulmaz olaylarından birini hakkıyla beyaz perdeye taşıyan bir yapıt olacağına inanıyoruz. Tarihin o dönemine duyduğumuz tutku ve heyecanı paylaşan böylesi bir sanatsal oluşuma partner olmaktan gurur duyuyoruz." ifadelerini kullandı.

Wargaming, sizi Dunkirk filminin heyecanını World of Tanks, World of Warships ve World of Warplanes’te yaşamaya davet ediyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum