E3 2017'de Görebileceğimiz Bağımsız VR Oyunları

Survios, Playful Corp. ve daha fazlası

Elektronik Eğlence Fuarı (E3 2017) haftaya başlıyor. VR alanında sanal gerçeklik sevdalılarını nelerin beklediğini biz de merak ediyoruz. Ama şimdilik biraz indie oyunlara bakalım.

Bağımsız VR stüdyoları teknik olarak küçük, tek kişilik ekiplerden Insomniac gibi büyük stüdyolara kadar uzanıyor. Bu yıl dinamik olan bu gruplar A oyunlarını sahaya taşıyacaklar.

Survios

Survios günümüzün en başarılı VR stüdyolarından biri konumunda. Daha erken erişimde olan Raw Data'nın başarısı şirkete iyi bir itibar kazandırdı. Survios'un bu yıl E3'e katılacağını da biliyoruz. Raw Data güncellemeleri ve yeni oyun Spring Vector, muhtemelen ekibin en çok odaklanacağı noktalar olacak ama bunların yanında küçük sürprizler de gelebilir.

Playful Corp.

Lucky’s Tale, Oculus Rift için ücretsiz olarak sunulan bir oyun olarak, Lucky hızlı bir şekilde tüm VR kullanıcılarına kendini sevdirdi. Playful, bu yıl E3'te sergileyeceği yeni projeler ile birlikte fuarda olacağını duyurdu. Playful Corp, her VR sevdalısının fuarda takip etmesi gereken stüdyolardan birisidir.

Blasters of the Universe

VR projesi için bir Emmy kazanan şirket Secret Location, şu anda Steam Erken Erişim'de olan VR shooter'ı Blasters of the Universe'ü piyasaya sürecek.

Klasik mermi cehennemi oyunlarının ruhunu oluşturmak için 80'lerin estetiğe sahip olan Blasters of the Universe, ya VR yazılım ekosisteminin kapattığı shooter oyunlarının kara deliğine düşecek ya da Secret Location'ın anlatı gücü sayesinde öne çıkacak bir oyun olacak.

Seeking Dawn

Multiverse Entertainment'ın FPS hayatta kalma oyunu Seeking Dawn, gayet iddialı gözüküyor. Seeking Dawn'ın alfa oynanış videosu, görseller ve oyunun etkileşim seviyesi için oldukça yüksek bir beklenti oluşturuyor.

E3'te olacak sunum, oyunun kalitesiyle ilgili herhangi bir şüpheniz varsa onları cevaplayacak ve 2017 yazındaki yayım tarihine doğru bir ilerleme gösterecektir.

Seeking Dawn, oyunculara iplerin üzerinde sallanmak, tırmanmak ve yüzmek gibi bazı gelişmiş hareketleri içeren hayatta kalma shooter'ı deneyimi kazandırmayı amaçlıyor.

Allison Road

Allison Road'un yolculuğu, Hideo Kojima'nın iptal ettiği Silent Hill projesinin gayri resmi varisi haline geldiğinden beri oldukça karışık bir proje halini almıştı. Korku oyununun iptal olmasından sonra geliştirici Chris Kesler projeyi yeniden canlandırdı ve kalkındırmayı kendisinin finanse edeceğini söyledi.

Yeniden canlandırılan oyun, Kessler'in karısı ile birlikte kurduğu Far From Home adlı yeni bir ekibin elinde bulunuyor ve şanslıysak, oyun E3'te geri dönebilir.

Insomniac Games (Tahmin)

Insomniac Games, Oculus'la üç oyun için anlaşması yapmıştı. Bu oyunlar, Edge of Nowhere, Feral Rites ve The Unspoken'dı.

Şirket, bu üçlünün dışında daha fazla VR içeriği üretmek için ileriye gitmedi, ancak şimdiye kadar yeni bilgi ortaya çıkmadı. Bu yılki E3, yeni VR oyunlarını duyurmak için güzel bir zaman olabilir.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum