EA Sports F1 24'ten İlk Detaylar Geldi

Sonunda kariyer modu değişecek

Güncel F1 sezonu bazılarımız için şimdiden bitmiş olabilir... Fakat 31 Mayıs itibariyle kendi hikayemizi yeniden yazabileceğiz. EA Sports F1 24'ün ilk bilgileri resmen açıklandı. 31 Mayıs'ta çıkış yapacak oyun her zama olduğu gibi tüm platformlar üzerinde çıkış yapacak.

Gelin açıklanan detaylara birlikte şöyle bir göz atalım.

Öncelikle, yeni teknolojiler. EA, oyuna yeni "Dynamic Handling" sisteminin eklendiğini belirtiyor. Bu sistem, son F1 şampiyonu Max Verstappen ile birlikte geliştirilmiş. Verstappen'in yönergelerine göre düzenlenen yol tutuş sistemi, çok daha gerçekçi bir sürüş tecrübesi yaratması için tasarlanmış. Yani artık kendinizi Max'in takım arkadaşı olarak hissedebileceksiniz. Tabii bu iyi bir şey mi kötü bir şey mi emin olamadım...

Tamamen yenilenen süspansiyon kinematikleri de yol tutuş hissiyatını artıracak gibi görünüyor. EA, çok daha gerçekçi bir aerodinamik simülasyonunun da oyuna eklendiğini söylüyor. Dediğim gibi, bunları test etmeden net bir şey söylemek şimdilik çok zor.

Oynanış kısmında ise bildiğimiz pistlerin yenileneceğini göreceğiz. Özellikle Spa'daki yenilikleri şahsen merakla bekliyorum.

Bu bölümdeki bir diğer yenilik de kariyer modunda olacak. Yıllardır yerinde seyreden kariyer modunu geliştirmek isteye EA, pek çok yeniliğin bizleri beklediğini söylüyor. Özellikle artık can sıkıcı hale gelmeye başlayan yarış sonu röportajları ve sunumlar tamamen yenilenecek. Oyuncular yine kendi yarattıkları pilotlarla ya da "ikonik sürücüler ile" F2'den kariyerlerine başlayabilecek.

Merakla bekliyoruz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum