Epic Store’un Sıradaki Ücretsiz Oyunu The Outer Worlds: Spacer’s Choice Edition Olabilir

Kaynak yine billbil-kun

Bildiğimiz üzere Epic Games Store’un haftalık ücretsiz oyunlar kampanyasında sıradaki oyunlar perşembe akşamları açıklanıyor. Fakat bu sefer resmi açıklama gelmeden sıradaki oyunu öğrenmiş olabiliriz.

Daha önce de nokta atışı sızıntı haberlere imza atan billbil-kun, Epic Games Store’un sıradaki ücretsiz oyununun The Outer Worlds: Spacer’s Choice Edition olacağını söylüyor. Kendisinin önceki performansı, bu iddianın da doğru çıkması ihtimalini yükseltiyor denilebilir. Bununla birlikte daha çok yakın bir tarihte, geçtiğimiz yılın sonunda Epic Games Store'da ücretsiz olarak verildiğini de göz önünde bulundurmak lazım. Tabii o zaman günlük ücretsiz oyunlardan birisiydi, şimdi bir hafta boyunca ücretsiz olacak, eğer iddialar doğruysa.

The Outer Worlds: Spacer’s Choice Edition, ana oyunun yanında oyun için çıkan ek paketleri de içeriyor. Bu versiyon, The Outer Worlds’ün bazı grafik güncellemeler de yapılmış, görsel yönden geliştirilmiş hali. Oynanışa dair de bazı değişiklikler yapılmış durumda. Gerçi çıktığı dönemde bir miktar eleştirilmişti, fakat bugünlerde The Outer Worlds oynamak isteyenler, baştan sona tüm macerayı tecrübe edebilmek için bu pakete bir şans verebilirler.

Resmi duyuru bu akşam saatlerinde gelecek ve biz de billbil-kun bir kez daha tutturmuş mu tutturmamış mı göreceğiz.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum