Fallout: London, Fallout 4 Güncellemesi Yüzünden Ertelendi

Geliştirici ekibin şanssızlığı

Yıllardır çıkışı için geri saydığımız Fallout: London, çıkışına yalnızca birkaç gün kala ertelendi. Normalde 23 Nisan'da çıkacağı açıklanan DLC büyüklüğündeki bu dev modun ertelenme sebebi ise Fallout 4 için yayınlanacak yeni nesil güncellemesi.

Bethesda, Fallout 4'ün yeni nesil güncellemesinin 25 Nisan'da yayınlanacağını açıklamıştı. Bu güncelleme Fallout: London'dan sadece iki gün sonraya planlanmış ve bu güncelleme sonrası Fallout: London çok büyük ihtimalle çalışmaz hale gelecekti. Zaten geliştirici ekibin başındaki Dean Carter da "güncellemeyle Team Folon'un son dört yıllık çabası çalışmaz hale gelecekti" diyor. "Tahmin edebileceğiniz üzere bu durum bizi etkileyecek ve yayınlayacağımız mod için sıkıntı yaratacaktı" diye devam etmiş Carter.

Carter şu an için kesin bir tarih veremeyeceklerini çünkü yeni nesil güncellemenin modun ana sistemlerini nasıl etkileyeceğini henüz bilmediklerini söylüyor. "İlk gün yamasıyla her şeyi düzeltebilecek kadar şanslı olabiliriz ama buna pek ihtimal vermiyorum" diyen Carter, Fallout: London'ı yeni nesil güncellemeye uygun hale getirmenin zaman alabileceğini eklemiş.

"Her şeyi düzeltir düzeltmez Fallout: London'ı yayınlayacağız. Ama evet. Bethesda. Bethesda asla değişmez."

YORUMLAR
Parolamı Unuttum