Fallout Shelter'ın Günlük Geliri Dört Katına Çıktı

Para basan sığınak

Bethesda Game Studios'un oynaması ücretsiz mobil tabanlı (sonradan diğer platformlara da gelmişti) oyunu Fallout Shelter'ın popülaritesi Fallout dizisinin ardından bir hayli yükseldi. Dizi yayınlanmadan önce Fallout Shelter'in günlük gelirinin yaklaşık 20 bin dolar olduğu açıklanmıştı. Dizi sonrasında ise bu gelir 80 bin dolara kadar yükselmiş durumda.

Fallout Shelter yayınlanalı neredeyse 10 yıl olacak ama hala daha aktif biçimde oynanıyor ve Bethesda tarafından da sürekli olarak güncelleniyor. Bir sığınağı yönettiğimiz bu oyunda içeride yaşayanların güvenliğini sağlamaya çalışırken dışarı görevlere gönderiyor, çeşitli mücadeleleri tamamlıyor, sığınağın odalarını ve tesislerini daha çok kişiye ev sahipliği yapacak şekilde geliştiriyoruz.

GamesIndustry.biz haberine göre bugüne kadar on milyonlarca kez indirilen Fallout Shelter'ın indirilme sayısı da Fallout dizisinin yayınlandığı günün hemen ertesinde %20 artış kaydetmiş.

Fallout dizisi konuşulmaya devam edildikçe Fallout Shelter gibi Fallout oyunlarının da oyuncu sayısı artmaya, oyundan elde edilen gelir de yükselmeye devam edecek gibi görünüyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum