Dünden Bugüne FIFA Serisinin Kapak Futbolcuları

Galeri bolca Rooney içermektedir...

1993'ten beri oyuncularla birlikte olan FIFA serisi, şu ana kadar 23 tane oyun çıkardı (Turnuva oyunlarını ve FIFA Street'leri ayrı tutuyoruz) ve 24. oyun da yolda.

Eh 1995'ten beri her sene bir oyun çıkaran EA Sports, yıllar geçtikçe oyunun kapağını da aynı şekilde önemli bir hale getirdi. Hatta oyuncular olarak bu kapakları bile bekler olduk. Son olarak FIFA 18'in kapak oyuncusunun Cristiano Ronaldo olarak belirlenmesiyle birlikte biz de şu ana kadar ki tüm kapakları bir araya getirelim ve Oyungezerler ile paylaşalım dedik.

Bu listeyi hazırlarken kapakları süsleyen efsanevi futbolcuları andık, duygulandık ve nostalji yaptık. FIFA 2001 ve FIFA 2002'nin Türkiye kapaklarını uygun çözünürlükte bulamadığımız için orijinal kapakları paylaştık. Yoksa Galatasaray'ın en büyük efsanelerinden Gheorghe Hagi'li FIFA 2001'i ya da bizi 2002 Dünya Kupası'nda yarı finale taşıyan golü atan İlhan Mansız'lı FIFA 2002 kapaklarını unutmuş değiliz. 

fifa-kapak-yildizlari

 

Not: Listemizde oyun başına bir kapak bulunmaktadır. Sadece Türkiye için hazırlanan bölgesel kapak çalışmalarında Türkiye kapaklarını tercih ettik Oyungezerler.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum