Final Fantasy 14'ün Canlı Çekim TV Dizisinden Vazgeçilmiş

Bu kadar büyük bir proje için riske girecek kanal bulamamışlar

Sony Pictures Television ve Hivemind işbirliğiyle duyurulan canlı çekim Final Fantasy 14 dizisi projesi tümden iptal edilmiş. Hivemind bildiğiniz gibi Netflix'teki The Witcher dizisinin de ardındaki isim ve onların da FF14 projesinde yer alıyor olması dizinin gerçekleşeceği yönünde umutları artırmıştı.

Hivemind kurucularından Dinesh Shamdasani ise uzun süredir hakkında bir şey duymadığımız proje üzerinde artık çalışmadıklarını açıkladı.

Projenin durumunu soran bir soruya "Öldü" cevabını veren Dinesh Shamdasani, sözlerine şöyle devam etmiş. "Ben Lustig ve Jake Thornton tarafından kaleme alınan harika bir pilot bölüm senaryomuz ve çok sezonluk bir planımız vardı ama kapısını çaldığımız her yerden red cevabı aldık".

Projenin ölçeği risk alınamayacak kadar büyüktü diyen Shamdasani, Amazon'un projeye arka çıkmaya çok yaklaştığını ama anlaşma sağlanamadığını belirtiyor. Bunda Covid-19 pandemisinin de etkisi büyükmüş. "Projeyi tam da stüdyolar cüzdanlarının fermuarını kapamaya başlamışken ortaya çıkardık" diyor, bu da bir öz eleştiri olsa gerek.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum