Friday The 13th: The Game Çıktı Ama Hala Oynanamıyor

Friday The 13th: The Game çıktı, ama çıkmasa daha iyi miydi sanki?

 Gun Media'nın 26 Mayıs'ta oyuncuların beğenisine sunduğu Friday The 13th: The Game oldukça sorunlu bir çıkış yaptı. Üstelik bu sorunlu çıkış her platformda yaşandı. PC, PS4 ve Xbox One platformlarında oynanabilir olan Friday The 13th, üç platformda da büyük sıkıntılar yaşıyor ve kullanıcılar oyunu oynayamıyor bile.

Sunucu sıkıntısı çeken Friday The 13th ile ilgili başlıca şikayet de oyuna bağlanamama üzerine. Oyuna güç bela giriş yapmayı başaranlar da başkaları giriş yapamadığı için oyun bulamıyorlar. Genel olarak "DATA BASE LOGIN FAILURE, VERIFY INTERNET CONNECTIVIY" hatası alan oyuncular, oyunun giriş ekranını geçemiyorlar. Oyunu ana hesaba bağlı başka bir hesaptan yükleyip açabiliyorsunuz, ancak bu sefer de çok az oyuncu olduğu için maç bulma süresi oldukça uzun sürüyor.

Geliştiriciden yapılan açıklamaya göre ekip cumadan beri deliler gibi çalışıyor ve sıkıntıları gidermek için dışarıdan bir ekipten de yardım almışlar (zira kendileri küçük bir ekip). Friday The 13th'in sunucuları Türkiye saati ile 15.00 - 18.00 arasında bakım sebebiyle kapalı olacak.

enkorkuncdusmanlar-haberici

YORUMLAR
Parolamı Unuttum