Gün Saymaya Başlayabiliriz - Pathfinder: Kingmaker, Kickstarter Hedefine Ulaştı!

Oynamak için sabırsızlandığım oyunlardan biri daha

Bence önümüzdeki dönemin en bomba rol yapma oyunlarından biri olacak olan Pathfinder: Kingmaker, Kickstarter'daki 500,000$'lık hedefine ulaştı. Bu oyunu mutlaka takip listenize alın, ödülleri toplamaya başladığında söylemişti dersiniz.

Pathfinder: Kingmaker'ın en büyük en büyük özelliği Pathfinder masaüstü rol yapma sistemini temel alan ilk izometrik CRPG olacak olması. Projenin ardındaki Owlcat Games, Chris Avellone'nun da desteğini alarak bu zorlu işe girmiş ve başarılı olacaklarından hiç şüphem yok. Yani artık siz de biliyorsunuz, bu sektörde bazı isimler var ve bu isimlerin varlığı projelere karşı ciddi anlamda güven duymaya neden oluyor. İşte Chris Avellone da RPG severler için öyle bir isim. Planescape: Torment, Wasteland 2, Pillars of Eternity gibi oyunların başarılı olmalarındaki en büyük sebeplerden biri olan Avellone'un bu projede yer alıyor olması, Kingmaker'ın bu kadar kısa sürede koyduğu hedefe ulaşmasına neden oldu.  

Owlcat Games, 500,000$'lık hedefe ulaştıktan sonra iki yeni hedef belirledi. Eğer oyun 550,000$'a ulaşırsa oyuna kamp yapma özellikleri, 600,000$'a ulaşırsa büyücü, savaşçı karması bir sınıf diyebileceğimiz Magus sınıfı eklenecek.

Pathfinder: Kingmaker'ın en doğru yaptığı şeylerden biri de bu ek hedefler. Torment: Tides of Numenera çok fazla sayıda ek hedef koymuştu ve oyun çıktığında bunlardan bazılarını yetiştiremediklerini görmüştük. Owlcat Games ise daha şimdiden 1,000,000$'a kadar uzanan yirmi tane hedef koymak yerine ufak ama etkili vaatlerde elde ettiği fonu arttırmaya çalışıyor. Kampanyanın bitmesine daha 15 gün olduğunu ve toplanan paranın şimdiden 530,000$'a ulaştığını göz önüne alırsak birkaç yeni hedefe daha ulaşacaklarını kestirmek hiç de güç değil.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum