Horizon: Zero Dawn'un Satışları Hız Kesmiyor

Oyun satış listelerindeki yerini korumaya devam ediyor

Çıkışından bu yana yalnızca üç ay geçmiş olan Horizon: Zero Dawn'ın satışları şimdiden 3.4 milyonu aştı. Sony 16 Mart'ta bir açıklama yapmış ve oyunun iki hafta içinde 2.6 milyon kopya sattığını duyurmuştu. Bu şimdiye kadar yeni bir markanın PS4'te elde ettiği en iyi açılış olmuştu ve haliyle Guerrilla Games'teki yüzleri güldürmüştü.

Açıklanan bu yeni satış değeri ise oyunun yaklaşık iki buçuk ay içinde 800,000 daha sattığını gösteriyor ki bu da çıkış döneminin ardından gelen satışlar göz önüne alındığında çok çok iyi bir değer. Zaten oyun hala bir çok ülkedeki haftalık satış listelerinde ilk 10'daki yerini korumaya da devam ediyor.

Bildiğiniz gibi Horizon: Zero Dawn Türkçe desteği olmadan çıkmıştı ve Sony, yaptığı açıklamayla bunun sadece bu oyuna özel bir durum olduğunu ve tercüme maliyetinden dolayı böyle bir karar alındığını belirtmişti.

Oyunun elde ettiği etkileyici satış rakamlarının ardından Guerilla Games'in ilk DLC üzerinde çalışmaya başladığını biliyoruz. Bu DLC'nin ne zaman yayınlanağı veya içeriğinin ne olacağı henüz belirsizliğini koruyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum