IKEA Oyunculara Yönelik Yeni BRÄNNBOLL Serisini Tanıttı

Rengarenk yeni bir seri

IKEA oyunculara yönelik yeni mobilya serisi olan BRÄNNBOLL'u tanıttı. Bu yeni seride yirmi eşya bulunuyor ve bunların tümü de oyuncuları belli şekillerde destekleyecek şekilde tasarlanmışlar. Ürünlerin çoğu oturma grubuna ait olsa da arada sepetler ve dolaplar gibi saklama çözümleri, sehpalar gibi ek aksesuarlar da var.

Açıkçası yayınlanan ürün görsellerine baktığımda birkaç tanesi hariç oyunculara yönelik pek bir şey göremediğimi söylemem lazım. Örneğin sandalyelerin IKEA'nın benzer diğer sandalye (veya koltuk) modellerinden çok da büyük bir farkı yok. Yine de ürün görsellerini son derece renkli seçmişler, tebrik etmek lazım.

"BRÄNNBOLL ile oyun oynamanın herkes için ve evin her yerine ait olduğu fikrini benimsiyoruz. Bu, insanların oyun oynamaya, yaşamaya ve aradaki her şeye uyum sağlayan alanlar yaratmasını kolaylaştırmakla ilgili bir koleksiyon. Bu koleksiyonun, arkadaşları ve aileleri birlikte oyun oynamaya teşvik edeceğini ve ortak oyun deneyimleri aracılığıyla neşe sağlayacağını umuyoruz."

Bu yeni seri tüm IKEA mağazalarında 2024 Eylül ayından itibaren satışa sunulacak. Detayları şuradan görebilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum