It Takes Two’nun Toplam Satışları, 3. Yıldönümü İtibariyle 16 Milyona Ulaştı

Önemli bir başarı

Josef Fares, oyun dünyasının yaramaz çocuklarından dersek herhalde yanlış olmaz, öyle değil mi? Ödül törenlerinde yerinde duramayan, dilini de fazla tutmayan bir isim kendisi :) Ama elbette konumuz bu değil.

Fares ve elbette stüdyosu Hazelight, bizlere gayet güzel co-op oyunlar sundular bugüne kadar. A Way Out’ta hapisten kaçan bir ikiliyi yönetmiştik. Ondan önceki oyunları Brothers: A Tale of Two Sons’da iki kardeşin duygu yüklü yolculuğuna ortak olmuştuk -ki bu oyun geçtiğimiz ay yeniden yapımıyla bir kez daha oyun severlerin beğenisine sunuldu.

Hazelight’ın bir diğer duygusal oyunu da It Takes Two idi. Dağılmanın eşiğine gelmiş bir çiftin, birbirlerine karşı duygularını yeniden keşfettikleri bir yolculuğa ortak olmuştuk.

Hazelight Studios Twitter hesabından yapılan paylaşımda, 3. yıldönümü itibariyle It Takes Two’nun toplam satışlarının 16 milyonu aştığı, dolayısıyla 30 milyonun üzerinde oyuncunun bu oyunu oynadığı belirtilerek oyun severlere şükranlarını sunuyorlar. Açıklanan bu veriye göre, geride kalan 1 yıllık sürede 6 milyon kopya daha satmış.

Gerçekten de önemli bir başarı. Aynı zamanda hak edilmiş bir başarı olduğunu da söylemek gerek. Bizlere de başarılarının devamını dilemek düşüyor. Bakalım Fares ve ekibi, önümüzdeki dönemde nasıl bir oyunla çıkacaklar karşımıza.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum