Itch.io’dan Filistine Destek Kampanyası – Palestinian Relief Bundle

300’den fazla oyun içeren paket 8 dolara satılıyor

Çeşitli oyun satış platformlarının dönem dönem farklı gruplar için destek kampanyaları düzenlediğini görüyoruz. Itch.io da bu türden güzel işlere imza atan platformlardan birisi. Örneğin geçtiğimiz yıl Türkiye’de yaşanan deprem sonrasında da böyle bir kampanya düzenlemişlerdi. Şimdi de benzer bir kampanyayı savaştan etkilenen Filistinliler için düzenliyorlar.

Sadece 8$ gibi bir bedelle satılan ve tüm geliri PCRF’e (Palestine Children's Relief Fund) bağışlanacak olan Palestinian Relief Bundle içerisinde 373 tane oyun, çizgi roman vb. içerik yer alıyor. Tabii ki bu oyunların tamamı ilginizi çekmeyebilir. Fakat içerisinde A Short Hike, Wandersong, Coffee Talk gibi birçok başarılı bağımsız oyun yer alıyor ve sadece 1-2 oyun fiyatına böyle bir paket satın almış oluyorsunuz.

Ayrıca bunu güzel bir amaç için yapmış olmak diğer her şeyden daha önemli diye düşünüyorum. Savaştan etkilenen sivillerin gıda, su, ilaç gibi asgari yaşam ihtiyaçlarına ulaşımına ufacık da olsa bir katkıda bulunma fırsatı veriyor bizlere.

Paket için hedeflenen toplam tutar 500.000$. Haberi hazırladığım an itibariyle yaklaşık 370.000$’lık bir yardım toplanmıştı. Önümüzdeki 10 gün boyunca satışta olacak bu paket. Umuyorum beklenenin de üzerinde yardım toplanır ve yaralara bir nebze merhem olur. Eğer ilginizi çekiyorsa ve siz de destek olmak isterseniz, paketi şu sayfadan satın alabilirsiniz. Umuyorum insanlık artık geçmişten ders çıkarmaya başlar da ileride daha fazla böyle yardım kampanyaları düzenlenmesine ihtiyaç duymayız.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum