Kingdom Come: Deliverance 2, Resmen Duyuruldu

Gayet güzel görünüyor

Fırsat buldukça 2018 yılının biz oyun severler için ne kadar güzel bir yıl olduğunu belirtir dururum. Şimdi o yılın öne çıkan oyunlarını tek tek sayıp konuyu dağıtmayayım. Ama Kingdom Come: Deliverance’ın da 2018’in güzel sürprizlerinden birisi olduğunu söylemek mümkün.

Bu güzel oyunun devamının gelmesini bekliyor, Warhorse Studios'un 18 Nisan'da duyuracağını söylediği oyunun Kingdom Come: Deliverance 2 olacağını tahmin ediyorduk-ki resmi duyuru gelmeden önce sağ olsun IGN sızdırmış oldu. Artık resmi duyuru da paylaşılmış bulunuyor:

15. Yüzyıla, iç savaşlarla çalkanan Bohemya’ya gidiyoruz bir kez daha. İlk oyundaki kahramanımız Henry ile yeni bir maceraya doğru yelken açacağız. Steam sayfasında özetlendiği şekliyle “Henry, mütevazı bir demircinin ocağından kralların maiyetine uzanan bu macerada kendisini intikam, ihanet ve keşif dolu bir hikâyenin tam ortasında buluyor. Macaristan Kralı Kızıl Tilki Sigismund ve onun korkutucu müttefiklerine karşı mücadele ederken karizmatik karakterlerle tanışıyor ve unutulmaz maceralar yaşıyor.

Yine keyifli bir oyun olacağını tahmin ediyorum. Fragmana bakılırsa görsel yönden de epey mesafe kat etmiş durumda.

Henüz net bir çıkış tarihi açıklanmış değil, fakat bu yıl içerisinde geleceği söyleniyor. Takip listemize ekledik, merakla bekliyoruz.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum