Korsanlık Temalı Bir Taktik RYO Geliyor – Flint: Treasure of Oblivion

Yılın son çeyreğinde çıkacak

Microids ve Savage Level, korsanlık temalı bir taktik RYO olan Flint: Treasure of Oblivion’ı geliştirmekte olduklarını ve bu yılın sonunda oyun severlerin beğenisine sunmaya hazırlandıklarını duyurdu. Duyuruya bir de fragman eşlik etti:

Korsanlık, oyun dünyasının ilgi çeken temalarından birisi. Son yıllarda bazı güzel örnekler de çıktı. Örneğin geçtiğimiz yıl çıkan Shadow Gambit de taktik RYO türünde korsan temalı bir oyundu. Ama orada işin içine fantastik ögeler de girmişti. Bu sefer dil, kostümler, silahlar gibi tarihi ögeler birleştirilip “korsan dünyası aslına sadık bir şekilde yeniden yaratıldı” deniliyor.

Fransız şehri Saint-Malo’dan Orta Amerika’nın egzotik diyarlarına yol alacağımız bir macera bizleri bekliyor. Kahramanımız Kaptan Flint, arkadaşı Billy Bones ve mürettebatının da yardımlarıyla gizemli bir hazineyi bulmak için yelken açıyor. Çizgi roman tarzı bir hikâye anlatımı ve taktik sıra tabanlı savaşlar ile geliyor Flint: Treasure of Oblivion.

Henüz net bir çıkış tarihi bulunmuyor, fakat bu yılın son çeyreğinde çıkacağı söylenmekte. Takip listemize ekledik, merakla bekliyoruz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum