Microsoft Oyun Basınına Akrepli Şekerler Gönderiyor

Bana gelse yerim

Bu böcekli şekerleri ilk olarak bir iki sene önce bir haber sitesinde görmüştüm. Larry Peterman adındaki bir girişimci şeker dünyasına yeni bir soluk getirmek istemiş ve hazırladığı lolipopların içine yenilebilir böcekler koymaya başlamıştı. Bu rengarenk şekerlerin içinde akrepten çekirgeye, ağaç kurduna kadar çeşitli böcekler bulunuyor. İlginç bir girişim yani. Merak ettiyseniz siz de şu sayfadan tiplerine bakabilirsiniz.

Anlaşılan Microsoft bu seneki E3 için farklı bir reklam anlayışı yolu seçmiş olacak ki oyun basınına bu şekerlerin içinde akrep olan versiyonlarını göndermeye başladı. Bu şekerlere üzerinde Xbox ve E3 2017 yazan bir de kart eşlik ediyor. Tabi buradaki hedef yabancı oyun basını, yoksa kimsenin bize şeker falan gönderdiği yok. Bizim neyimiz eksikse...

 

Peki neden akrep? Çünkü akrepin İngilizcesi Scorpion. Yani bu şekerler Project Scorpio'ya dikkat çekmek üzere gönderilmiş. Microsoft çok kısa süre önce bir S logosunu tescil ettirmişti. Acaba asıl cihazın ismi de mi Scorpio olacak, sonuna bir de n ekleyip Scorpion olarak mı tanıtılacak, yoksa ismi rivayeti döndüğü üzere Xbox S olarak mı duyurulacak çok merak ediyoruz. Ancak cihazın herhangi bir yerinde akrebimsi bir logo görürsek artık şaşırmamak lazım.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum