NBA Live Serisi, NBA Live 18 İle Geri Dönüyor!

NBA Live bir kez daha geri dönüyor

NBA Live sevenlerin çok iyi bildiği bir gerçek var, o da EA'in şu seriyi bir türlü rayına oturtamadığı. 1995'ten 2010'a kadar düzenli olarak yayınlanan seri NBA Live 14'e kadar 3 sene ara vermişti. Sonra 15 çıktı, 16 çıktı. Bu sene NBA Live 17 çıkmadı ve seri yine bitti sandık. Meğer bitmemiş çünkü EA yeniden NBA Live'a dönüyor.

EA bu oyunla son derece gerçekçi bir basketbol deneyimi sunmayı hedeflerken yeni fikirleri de değerlendirmek istiyormuş. Aynı FIFA 18 ve Madden 18'de de göreceğimize benzer bir rol yapma kısmı olacak oyunda, bu modun ismi The One. Burada kendinize bir oyuncu yaratacak, dilediğiniz gibi kişiselleştirecek, yeteneklerini belirleyecek ve kariyer yapmaya çalışacaksınız. The One modunu ister tek başınıza, ister bir arkadaşınızla birlikte co-op oynamanız mümkün olacak.

NBA Live 18 farklı basket deneyimlerini birarada yaşatmayı planlıyor, bu yüzden oyunda NBA maçlarına ek olarak beşe beş sokak maçları da yapabileceksiniz.

Oyunun demosunun Ağustos ayı içinde yayınlanması planlanıyor. Oyun muhtemelen serinin son birkaç oyunu gibi yine PlayStation 4 ve Xbox One için çıkacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum