Netflix'in Türkiye'deki İlk Dizisi İstanbullu Bir Süper Kahramanı Konu Alacak

Azıcık detay verdiler heyecanlandık yahu!

 Kısa sürede dünyayı kasıp kavuran Netflix, uluslarası içerik yatırımlarına devam ediyor. Eğlence devi, ülkemizdeki ilk orijinal dizisi için de sıkı bir şekilde çalışıyor. Bir süredir dedikoduları dönen Netflix'in ilk Türkiye projesi hakkında bugün birkaç yeni detay öğrenmiş bulunuyoruz.

Merakla beklenen projenin Osmanlı ve Türk efsanelerinden esinlendiği, hikayenin İstanbul'da geçeceği resmileşti. 10 bölümlük dizi tamamen Türkiye'de yazılacak ve çekilecek, tabii ki sadece Netflix üzerinden izlenebilecek. Dizi drama türünde olacak.

Adı henüz açıklanmayan dizinin hikayesi ise Netflix tarafından şu şekilde ifade edilmiş: "Genç bir adam, özel güçlere sahip olduğunu keşfeder. Şimdi İstanbul’u yok etmek isteyen karanlık güçlere karşı, şehri ve tüm insanlığı korumak için elindeki bu güçleri kullanmayı öğrenmesi gerekmektedir. Bu yolculukta kendisine yardım edecek arkadaşlarıyla harekete geçmekten başka çaresi yoktur."

sinema-14-kahraman-v2

DİZİYİ O3 MEDYA ÇEKECEK

Dizi aynı zamanda İstanbul'un zengin kültürel geçmişini ekrana yansıtacak ve şehrin dünya çapında reklamını yapacak. Dizinin baş yapımcısı ise Onur Güvenatam olacak ve diziyi İstanbul merkezli O3 Medya çekecek. 

Netflix Uluslararası Orijinal Diziler Başkan Yardımcısı Erik Barmack, eğlence devinin ilk Türk orijinal yapımı ile ilgili olarak "İlk orijinal Türkçe dizimizi çekecek olmaktan dolayı heyecanlıyız. Genç, dinamik ve heyecan verici olan bu yepyeni projede O3 ile birlikte çalışıyoruz. Netflix’in bu muhteşem Türkçe yapım için en ideal uluslararası platform olacağına inancımız tam ve bu yıl içerisinde daha fazla detay paylaşmayı sabırsızlıkla bekliyoruz.” ifadelerini kullandı.

Projenin baş yapımcısı Onur Güvenatam ise “Netflix’in Türkiye’deki ilk orijinal dizisini çekmenin gururunu yaşıyoruz. Bu yeni türün ülkemizde bir dönüm noktası olacağına ve yalnızca Türk izleyicisi değil, dünya izleyicisine de aynı şekilde hitap edeceğine inanıyoruz." diyerek uluslarası bir kitleye ulaşmayı hedeflediklerini belirti. 

Netflix'in Türkiye'deki ilk orijinal dizisi 2018 yılında, tüm dünya ile aynı anda izlenebilir olacak. Biz de dizi ile ilgili yeni bilgiler ortaya çıktıkça sizi haberdar edeceğiz tabii ki Oyungezerler!

YORUMLAR
Parolamı Unuttum