Nier: Automata ve Stellar Blade'in Yönetmenleri Birbirlerini Övdü

Sensin! Hayır, sensin!

Nier serisinin efsane yönetmeni Yoko Taro, IGN'ye verdiği röportajda önümüzdeki günlerde PS5'e özel olarak çıkacak olan Stellar Blade'i överek kendi oyunu Nier: Automata'dan çok daha iyi bir oyun olduğunu söyledi.

Yoko Taro, Stellar Blade'in yönetmeni Kim Hyuhg-tae'yi överek Magna Carta oyun serisinden beri çalışmalarının hayranı olduğunu, her ne kadar kendisi yaşça daha büyük olsa da Kim'i profesyonel açıdan kendisinin üstü olarak gördüğünü söyledi. Stellar Blade için de "Stellar Blade inanılmaz bir oyun, Nier: Automata'dan çok daha iyi olduğunu düşünüyorum." diyen Taro, Stellar Blade'in grafiklerinin "apayrı bir kalite seviyesine eriştiğini" söylemiş.

Kim ise Taro'nun tersi görüşte, o da Nier: Automata'nın daha iyi olduğunu düşünüyor. "Bu konu hakkında konuşmaya devam ettikçe Stellar Blade'in Nier: Automata ile rekabet edemeyeceğini daha fazla düşünmeye başlıyorum" diyor Kim.

Kim illüstrasyon yeteneklerine güveniyor olsa da, iş yazıma gelince Taro'yla aşık atamam da diyor. "Kendimi bir görsel sanatçı olarak görüyorum, hikaye anlatıcısı değil. Hayatım boyunca görseller yarattım, bu yüzden iş hikaye anlatımına gelince Yoko Taro'yla boy ölçüşmem mümkün değil. Bu arayı oynanışla kapatmaya çalışıyorum"

İki yönetmenin de birbirlerini böyle mütevazi biçimde övmeleri çok sempatik bir davranış :)

Stellar Blade, 26 Nisan'da PS5'e özel olarak çıkacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum