Nordic Ashes: Survivors of Ragnarok, 26 Nisan'da Erken Erişimden Çıkıyor

Nors temalı bir roguelite hayatta kalma oyunu...

Nors / Viking temalı oyunlar ilginizi çeker mi sevgili Oyungezerler? İspanya'dan çıkan oyunlar hakkında ne düşünüyorsunuz? Peki roguelite türüyle aranız nasıl? Ya da Vampire Survivors hoşunuza gitmiş miydi? Eğer bunların hepsini bir potada eritecek bir oyun arıyorsanız, doğru adrese geldiniz.

İspanya merkezli Noxfall Studios tarafından geliştirilen Nordic Ashes: Survivors of Ragnarok, kendisine tema olarak Vikingler ve Nors mitolojisini almış bir roguelite - hayatta kalma oyunu. Yaklaşık 1,5 yıl önce erken erişime çıkan oyun, yakında tam sürüme geçiş yapmaya hazırlanıyor. 

Oyunun geliştiricisi Noxfall Studios, sadece 3 geliştiriciden oluşan bir bağımsız stüdyo. 2016 yılında mobil oyunlar geliştirerek başladıkları bu yolculukta, artık PC ve konsollara geçiş yapmanın vaktinin geldiğini düşünmüşler ve PC için ilk projeleri de Nordic Ashes olmuş. İlerleyen dönemde konsol versiyonunun da gelebileceğini ifade ediyorlar.

Nordic Ashes ile Vampire Survivors arasında benzerlik kurmak mümkün. Fakat basit bir klon yapmak istemediklerini, kendilerince bir dokunuş yaptıklarını ve erken erişim sürecinde de bu konuda oyun severlerden olumlu geri dönüşler aldıklarını söylüyor geliştirici ekip.

Gerçekten de erken erişim sürecinde hiç de fena bir performans sergilememiş, 200.000 kopya satmayı başarmış durumda. Bu performansı tam sürüme geçişin ardından devam ettirebilecek, bir sonraki seviyeye taşıyabilecekler mi, bunu yakında öğreneceğiz. Nordic Ashes, 26 Nisan'da tam sürüme geçiş yapmaya hazırlanıyor. Biz de takip listemize aldık, merakla bekliyoruz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum