Oyungezer Dergimiz 2022 Aralık Sayısıyla Karşınızda

2023 oyun fırtınası yaklaşırken

O da nesi? 3 hafta içerisinde ikinci dergi mi? Evet yanlış görmüyorsunuz, Oyungezer'in 182. sayısıyla karşınızdayız sevgili Oyungezerler!

Geçen ay size "182. sayımız üzerinden daha bir ay bile geçmeden elinize geçmiş olacak" demiştim, sözümüzü tuttuk. Kim bilir belki Ocak sayımız da ay başında çıkar diyeceğim ama yılın oyunu tartışmaları falan derken herhalde yine biraz gecikiriz :)

Bu ay dergimizi 2023 yılında bizi ekran başına çivileyecek olan oyunlara ayırdık. Starfield, Baldur's Gate 3, Redfall, Final Fantasy XVI, Dead Space Remake, Resident Evil 2 Remake, The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom, Diablo IV ve çok daha fazlası harika bir dosyada sizi bekliyor. Diablo IV demişken, aramızda oyunu şimdiden oynayabilen bazı hain... öhm... Can'lar basın demosundaki izlenimlerini paylaştı bizimle. Şu yazıyı okuyup da yana yana Diablo IV beklemeyen de ne bileyim...

İnceleme sayfalarımızda The Dark Pictures Anthology - Devil In Me, Bayonetta 3, Shadows Over Loathing, Somerville, Spider-Man Miles Morales, Pentiment, Marvel Snap, Scorn, Football Manager 2023, Pokemon Scarlet & Violet ve çok daha fazlasını bulacaksınız bu ay.

Meddya'sıyla, Retrospektif'iyle, Zoom'uyla, Piksel Medya'sıyla Oyungezer'e bir kez daha hoş geldiniz.

Bu ayki sayımızın kapağı şöyle:

Oyungezer dergimizin 2022 Aralık sayısına sahip olmak için yapmanız gereken tek şey her zaman olduğu gibi aşağıdaki özel sayfamızı ziyaret etmek:

Oyungezer Aralık (#182) sayısını buradan indirebilirsiniz

Artık alıştığınız üzere üzere formumuzu doldurduğunuzda derginizi indirebileceğiniz linkler anında email kutunuza düşmüş olacak ve dergimizin keyfini çıkarabileceksiniz.

Dergimizin önceki dijital sayılarına toplu halde ulaşmak için şu sayfayı kullanabileceğinizi de hatırlatayım.

Gelecek aya görüşmek üzere, iyi okumalar!

YORUMLAR
Parolamı Unuttum