Oyungezer Dergimiz 2023 Ağustos Sayısıyla Karşınızda

Assassin's Creed'in 15 yılı

Oyungezer'in 189. sayısından hepinize sımsıcak (biraz da biz pişirelim sizi), kocaman merhabalar! Bu sıcak yaz günlerinde püfür püfür esen bir yere kurulup dergi okumanın keyfini çıkarmaya hazır mısınız?

Bu ay özel bir kapakla karşınızdayız. Değerli sanatçılarımızdan Murat Palta tarafından çizilen The Assassin's Legacy illüstrasyonu, tüm dünyada özel olarak sadece Oyungezer'in kapağını süslüyor. Dergi sayfalarımızda da bizimle birlikte Assassin's Creed'in 15 yıllık geçmiş yolcuğuna bir göz atacak, geleceğe göz kırpacak ve Murat Palta ile yaptığımız özel röportajı okuyabileceksiniz.

Portal'da bir başka özel dosya daha var: Ekonomikon! O. Nuur K'aya'nın lanetli kelimeleri bir araya getirerek hazırladığı ön sözüyle birlikte okuyacağınız bu dosyayı çok seveceğinize eminim.

The Bookwalker, Brotato, Everybody 1-2-Switch!, Exoprimal, Jagged Alliance 3, Park Beyond, Ratchet and Clank: Rift Apart ve fazlası inceleme sayfalarımızda sizi beklerken, Meddya köşemizde de çok sayıda film, dizi, albüm ve kitaba değindik yine.

Neyse ben daha fazla anlatmayayım, siz vakit kaybetmeden indiriverin.

Bu ayki sayımızın kapağı şöyle:

Oyungezer dergimizin 2023 Ağustos sayısına sahip olmak için yapmanız gereken tek şey her zaman olduğu gibi aşağıdaki özel sayfamızı ziyaret etmek:

Oyungezer Ağustos (#189) sayısını buradan indirebilirsiniz

Artık alıştığınız üzere üzere formumuzu doldurduğunuzda derginizi indirebileceğiniz linkler anında email kutunuza düşmüş olacak ve dergimizin keyfini çıkarabileceksiniz.

Dergimizin önceki dijital sayılarına toplu halde ulaşmak için şu sayfayı kullanabileceğinizi de hatırlatayım. Ayrıca bildiğiniz gibi bugüne kadar çıkan tüm sayılarımızı da dijitalleştirmiş ve sizlere sunmuştuk. Dijital arşivimize de şuradan ulaşabilirsiniz.

Gelecek aya görüşmek üzere, iyi okumalar!

YORUMLAR
sekilevon
6 Ağustos 2023 15:41

Ücretsiz de okunabiliyor ama, uygulama-dergilik vs. abonelikli ulaşım sınırını biraz artırın be 12 TL çok düşük. Karınca kararınca basmaya çalışıyorum, dijitalde de olsa çıkmaya devam ettiğiniz için mümkün mertebe destek olmaya çalışıyoruz. Dergicilik kötü kötü ölmesin be :')

GwynBleidd
2 Ağustos 2023 16:33

Erkencisiniz efenim. Bir Baldur's Gate 3 kapağı beklerdim bu arada.

Decypher
GwynBleidd
3 Ağustos 2023 15:16

"Baldur's Gate 3 yarın çıkıyor" kapağı fena olmazdı ama anlamsız olurdu :D

GwynBleidd
Decypher
3 Ağustos 2023 16:56

Gerçi inceleyemediğinizden kapağa koyamadınız doğru. Tam da sınır da çıkıyor oyun :D


GwynBleidd
2 Ağustos 2023 16:32

[Bu yorum kullanıcı tarafından silinmiştir]

Parolamı Unuttum