Oyungezer Dergimiz 2023 Aralık Sayısıyla Karşınızda

Steam'in son baharı

Oyungezer'in 193. sayısından hepinize kucak dolusu merhabalar sevgili Oyungezerler! Bir yılı daha devirmeye hazırlanırken yılın son sayısıyla karşınızdayız.

Bu ay kapağımızı bir oyuna değil, Steam'e ayırmak istedik. Steam'in Türk Lirası'na veda edişi hepimizi ciddi anlamda etkiledi, biz de toplanıp bu durumu kendi aramızda tartıştık, bundan sonra neler olabileceğini konuştuk ve toplantı notlarımızı paylaştık.

Gelelim dergiyi bugüne bırakmamızın sebebine: tabii ki GTA VI fragmanı! Milyonların beklediği fragman yayınlanmışken hiçbir şey olmamış gibi yapamazdık değil mi? :) GTA müdavimimiz Onur fragmanın altını üstüne getiriverdi.

İnceleme sayfalarımızda Forza Motorsport'tan Persona 5 Tactica'ya, Talos Principle 2'den Jusant'a çok sayıda oyun yine sizi bekliyor. Meddya'da ise tüm zamanların en iyi animelerinden biri kabul edilen Attack on Titan'a saygı duruşu niteliğinde dev bir dosyamız var, seveceğinize eminiz.

Portal'ıyla, Data'sıyla ve Piksel'iyle 134 sayfa sizi bekliyor.

Bu ayki sayımızın kapağı şöyle:

Oyungezer dergimizin 2023 Aralık sayısına sahip olmak için yapmanız gereken tek şey her zaman olduğu gibi aşağıdaki özel sayfamızı ziyaret etmek:

Oyungezer Aralık (#193) sayısını buradan indirebilirsiniz

Artık alıştığınız üzere üzere formumuzu doldurduğunuzda derginizi indirebileceğiniz linkler anında email kutunuza düşmüş olacak ve dergimizin keyfini çıkarabileceksiniz.

Dergimizin önceki dijital sayılarına toplu halde ulaşmak için şu sayfayı kullanabileceğinizi de hatırlatayım. Ayrıca bildiğiniz gibi bugüne kadar çıkan tüm sayılarımızı da dijitalleştirmiş ve sizlere sunmuştuk. Dijital arşivimize de şuradan ulaşabilirsiniz.

Gelecek aya görüşmek üzere, iyi okumalar!

YORUMLAR
Parolamı Unuttum