Oyungezer Dergimiz 2023 Haziran Sayısıyla Karşınızda

Evrenin sonsuzluğuna kanıtlayan oyun bu sayıda

Oyungezer dergimizin yeni sayısıyla yeniden karşınızdayız sevgili Oyungezerler. Bu ay gerek seçim atmosferi, gerekse Diablo ismindeki bağımlılık yapıcı oyun yüzünden takvimimiz biraz şaştı; o yüzden ufak bir gecikmeyle karşınıza çıkmış olduk. Gelecek ay yine ay başı düzenine dönmek için elimizden geleni yapacağız tabii :)

Bu ufak gecikmeye karşın kelimenin tam anlamıyla dopdolu bir dergi ile karşılaşacaksınız. Yılın oldukça önemli iki oyunu olan The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom ve Street Fighter 6 incelemelerimizin yanı sıra Afterimage, Darkest Dungeon II, Humanity, The Last Case of Benedict Fox'un da aralarında olduğu çok sayıda incelememiz sizi bekliyor. Bu ay kaliteli yerli oyunlar bakımından da güzel bir ay oldu, biz de hem Castle of Alchemists hem de Pile Up!'ın erken erişim sürümlerini inceleyiverdik. Bu iki oyunu da mutlaka takip etmenizi öneriyoruz.

Portal köşemizde röportaj ve ilk bakışlar, Piksel köşemizde ise rutubet kokulu yazılar sizi bekliyor.

Bu ayki sayımızın kapağı şöyle:

Oyungezer dergimizin 2023 Haziran sayısına sahip olmak için yapmanız gereken tek şey her zaman olduğu gibi aşağıdaki özel sayfamızı ziyaret etmek:

Oyungezer Haziran (#187) sayısını buradan indirebilirsiniz

Artık alıştığınız üzere üzere formumuzu doldurduğunuzda derginizi indirebileceğiniz linkler anında email kutunuza düşmüş olacak ve dergimizin keyfini çıkarabileceksiniz.

Dergimizin önceki dijital sayılarına toplu halde ulaşmak için şu sayfayı kullanabileceğinizi de hatırlatayım. Ayrıca bildiğiniz gibi bugüne kadar çıkan tüm sayılarımızı da dijitalleştirmiş ve sizlere sunmuştuk. Dijital arşivimize de şuradan ulaşabilirsiniz.

Gelecek aya görüşmek üzere, iyi okumalar!

YORUMLAR
Atlas Estrella
8 Haziran 2023 21:37

Yüksek kaliteli dergimizi yüksek kaliteli kopyasından indirelim bakalım :)

Parolamı Unuttum