Oyungezer Dergimiz 2023 Kasım Sayısıyla Karşınızda

Insomniac eğlenceyi ikiyle çarptı

Oyungezer'in 192. sayısından ve 16. yaş günümüzden hepinize kucak dolusu merhabalar sevgili Oyungezerler! Haftasonunuza keyif katmaya geldik.

Bu ay çizgi romanlardan fırlamış gibi duran kapağımızda Insomniac'ın "ben bu işi biliyorum" demekle kalmayıp bunu bir de kanıtladığı Spider-Man 2'yi konuk ettik. Geniş incelememize ek olarak bir sürü kutu ve ek görüş de sizi bekliyor olacak. Keyifle okuyacağınıza eminiz.

Bu ay Onur'la paslaşarak çok eğlenceli bir Lies of P incelemesi yazdık, sonra oturduk Lies of P ile Lords of the Fallen'ı kıyasladık (kim kazandı acaba?). Sonracağıma ay sonuna denk gelmesine rağmen Alan Wake 2'yi de dergiye yetiştirdik, üstüne Ghostrunner 2 de yazdık, spoiler'lı ve spoiler'sız Assassin's Creed Mirage yazıları da ekledik, bağımsızlar, ek paketler, güncellemeler derken yine sayfalara sığmadık.

16. yaş günümüzü oldukça şirin bir infografiyle kutladık bu sefer, umarız siz de beğenirsiniz.

Portal'ı, Meddya'sı, Data'sı ve Piksel'iyle 158 sayfa sizi bekliyor.

Bu ayki sayımızın kapağı şöyle:

Oyungezer dergimizin 2023 Kasım sayısına sahip olmak için yapmanız gereken tek şey her zaman olduğu gibi aşağıdaki özel sayfamızı ziyaret etmek:

Oyungezer Kasım (#192) sayısını buradan indirebilirsiniz

Artık alıştığınız üzere üzere formumuzu doldurduğunuzda derginizi indirebileceğiniz linkler anında email kutunuza düşmüş olacak ve dergimizin keyfini çıkarabileceksiniz.

Dergimizin önceki dijital sayılarına toplu halde ulaşmak için şu sayfayı kullanabileceğinizi de hatırlatayım. Ayrıca bildiğiniz gibi bugüne kadar çıkan tüm sayılarımızı da dijitalleştirmiş ve sizlere sunmuştuk. Dijital arşivimize de şuradan ulaşabilirsiniz.

Gelecek aya görüşmek üzere, iyi okumalar!

YORUMLAR
Stardust
6 Kasım 2023 20:10

Oyungezer'in her sayısı güzel ama bu sayıyı ayrı bir beğendim sanki :) 158 sayfanın her sayfa ve her cümlesini okuyacağım. Herkesin eline sağlık.

Parolamı Unuttum