Oyungezer Dergimiz 2023 Mayıs Sayısıyla Karşınızda

Kaderde yine tiranlara direnmek var

Oyungezer dergimizin yeni sayısını bir kez daha sizinle ay başında buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ülke tarihinin en önemli seçimlerinden birine günler kala bu dopdolu sayımızla yaşıyor olabileceğiniz stresi belki bir nebze azaltırız :)

Bu ay 17 incelemeyle karşınızdayız. Kapağımızı da süsleyen Star Wars Jedi: Survivor'da Can tiranlara bir kez daha direndi, direnişini de 6 sayfalık bir incelemeyle süsledi. Yeni League of Legends yan oyunu Mageseeker, sakin sularda ölümcül canavarların tehdidini sürekli ensemizde hissettiren Dredge, Sherlock Holmes'un kendisini doğaüstü olayların kucağında bulduğu Sherlock Holmes Awakened, PC'de bekleneni veremeyen The Last of Us Part 1 incelemelerimizden sadece birkaçı.

Bu ay Star Wars ile olan ilişkimiz Jedi: Survivor ile sınırlı kalmadı. Pelin gittiği Star Wars Celebration'da neler yaşadığını anlattı, gizemli yazarımız Rui Star Wars serisinden birbirinden tatlış 10 robot listesiyle karşımıza çıktı. Üstüne bir de yaz sezonunda vizyona girecek en bomba filmleri tanıttığımız Yaz Filmleri Dosyası patlatıverdik.

Meddya'sıyla, Piksel'iyle, dolu dolu bir Portal'ıyla yepyeni sayımıza bir kez daha hoş geldiniz.

Bu ayki sayımızın kapağı şöyle:

Oyungezer dergimizin 2023 Mayıs sayısına sahip olmak için yapmanız gereken tek şey her zaman olduğu gibi aşağıdaki özel sayfamızı ziyaret etmek:

Oyungezer Mayıs (#186) sayısını buradan indirebilirsiniz

Artık alıştığınız üzere üzere formumuzu doldurduğunuzda derginizi indirebileceğiniz linkler anında email kutunuza düşmüş olacak ve dergimizin keyfini çıkarabileceksiniz.

Dergimizin önceki dijital sayılarına toplu halde ulaşmak için şu sayfayı kullanabileceğinizi de hatırlatayım. Ayrıca bildiğiniz gibi bugüne kadar çıkan tüm sayılarımızı da dijitalleştirmiş ve sizlere sunmuştuk. Dijital arşivimize de şuradan ulaşabilirsiniz.

Gelecek aya görüşmek üzere, iyi okumalar!

YORUMLAR
Stardust
3 Mayıs 2023 11:30

Gerçekten güzel bir sayıya benziyor. Elinize sağlık :)

Parolamı Unuttum