Oyungezer Dergimiz 2023 Nisan Sayısıyla Karşınızda

Dev Destiny dosyası sizi bekliyor

Oyungezer dergimizin yeni sayısıyla karşınızdayız sevgili Oyungezerler. Yine baştan sona dopdolu ve son derece keyifli bir sayı okuyacaksınız bu ay.

Biz yine bu sayıya 21 inceleme sığdırdık, bu ay resmen oyun olup yağdı üzerimize. Ayın en büyük bombalarından biri olan Resident Evil 4 Remake tam 8 sayfalık bir incelemeyle karşınızda mesela. Kapak konusu da olan Destiny 2: Lightfall, son zamanların en önemli JRPG'lerinden Octopath Traveller 2, bir açık dünya macerası Tchia, Team Ninja'nın Çin temalı yeni soulslike oyunu Wo Long: Fallen Dynasty bu incelemelerden sadece birkaçı.

Ama bence bu ayın asıl büyük olayı devasa Destiny 2 dosyası. Can'ın yazdığı zaman çizelgesi iddia ediyorum ki aklınızı başınızdan alacak. Oyuna bir noktadan başlamak isteyip de hikayeyi kaçırdığı için eli gitmeyenlere, bunca bilgiyi aklında tutamayıp kafası karışanlara ilaç gibi gelecek bir dosya bu. Can'ı son gördüğümde gözleri kıpkırmızı, 'benim kaderim bu, kaderim, destiny hani' diye sayıklıyordu.

İncelemeler ve dosya konusu haricinde de Meddya'sıyla, Piksel'iyle, dolu dolu bir Portal'ıyla yeni sayımız sizi bekliyor. Oyungezer'e bir kez daha hoş geldiniz.

Bu ayki sayımızın kapağı şöyle:

Oyungezer dergimizin 2023 Nisan sayısına sahip olmak için yapmanız gereken tek şey her zaman olduğu gibi aşağıdaki özel sayfamızı ziyaret etmek:

Oyungezer Nisan(#185) sayısını buradan indirebilirsiniz

Artık alıştığınız üzere üzere formumuzu doldurduğunuzda derginizi indirebileceğiniz linkler anında email kutunuza düşmüş olacak ve dergimizin keyfini çıkarabileceksiniz.

Dergimizin önceki dijital sayılarına toplu halde ulaşmak için şu sayfayı kullanabileceğinizi de hatırlatayım. Ayrıca bildiğiniz gibi bugüne kadar çıkan tüm sayılarımızı da dijitalleştirmiş ve sizlere sunmuştuk. Dijital arşivimize de şuradan ulaşabilirsiniz.

Gelecek aya görüşmek üzere, iyi okumalar!

YORUMLAR
Parolamı Unuttum