Oyungezer Dergimiz 2023 Temmuz Sayısıyla Karşınızda

FF16: Son fantezimiz olacaksa böyle olsun

Oyungezer dergimizin dile kolay 188. sayısıyla karşınızdayız sevgili Oyungezerler! Artık bunu söylememe gerek yok ama sanırım sizi yine dolu dolu bir derginin beklediğinin farkındasınızdır.

Bu ay kapak hakkımızı Final Fantasy 16'dan yana kullandık ama içeride dev bir Diablo 4 incelemesiyle de karşılaşacaksınız. Final Fantasy 16'da Eren, Diablo IV'te Can döktürdükçe döktürdüler; ek yazıları, kutuları, bilgileriyle harika incelemeler çıktı ortaya.

İnceleme sayfalarımızda yeniden yapımlar (Layers of Fear, System Shock), ek paketler (Solasta: Palace of Ice, TESO: Necrom, A Little to the Left: Cupboards & Drawers) ve tamamen özgün yeni oyunlar derken yine çok sayıda inceleme hazırladık sizin için. Üstüne bir de şu günlerde her firmanın kendi oyun etkinliğini yapmasıyla şenlenen bu döneme “Yaz Oyunu Şenlikleri” adını verdik ve bizi heyecanlandıran sunumları çok farklı, özgün ve muhabbetli bir şekilde mercek altına aldık. Bu dosyaya bayılacağınıza garanti veriyorum :)

Bu arada DATA köşemiz de el değiştirdi ve artık ailenizin agunzagun'u Sabri'yte emanet. Sabri de ilk iş köşenin eski patronu Gülhis'e yazı yazdırdı, çabuk öğrendi bu işi.

Bu ayki sayımızın kapağı şöyle:

Oyungezer dergimizin 2023 Temmuz sayısına sahip olmak için yapmanız gereken tek şey her zaman olduğu gibi aşağıdaki özel sayfamızı ziyaret etmek:

Oyungezer Temmuz (#188) sayısını buradan indirebilirsiniz

Artık alıştığınız üzere üzere formumuzu doldurduğunuzda derginizi indirebileceğiniz linkler anında email kutunuza düşmüş olacak ve dergimizin keyfini çıkarabileceksiniz.

Dergimizin önceki dijital sayılarına toplu halde ulaşmak için şu sayfayı kullanabileceğinizi de hatırlatayım. Ayrıca bildiğiniz gibi bugüne kadar çıkan tüm sayılarımızı da dijitalleştirmiş ve sizlere sunmuştuk. Dijital arşivimize de şuradan ulaşabilirsiniz.

Gelecek aya görüşmek üzere, iyi okumalar!

YORUMLAR
Parolamı Unuttum