Oyungezer Dergimiz 2024 Ocak Sayısıyla Karşınızda

Ne seneydi ama

Oyungezer'in 194., yeni yılın ilk sayısından hepinize merhabalar sevgili Oyungezerler! Müthiş bir yılı geride bıraktığımız bu günlerde yine harika bir sayıyla karşınızdayız.

Her yıl olduğu gibi elbette yeni yılın ilk sayısını da geçtiğimiz yılın efsane oyunlarına ayırdık. 2023'ün en iyi oyunlarını seçtik, araya eğlenceli kategoriler serpiştirdik, Baldur's Gate 3'e dil uzatanları sorguya çektik, en çok oynadığımız oyunları paylaştık ve sizin için tam 34 sayfalık devasa bir dosya hazırladık.

Her ne kadar yılın son ayı oyun bakımından kurak olsa da Avatar: Frontiers of Pandora'dan Last Train Home'a, Super Mario RPG'den Hellboy Web of Wyrd'e kadar çok sayıda oyunun incelemesi de yine sayfalarımızda yer alıyor.

Portal'ıyla, Meddya'sıyla ve Piksel'iyle 142 sayfa sizi bekliyor.

Bu ayki sayımızın kapağı şöyle:

Oyungezer dergimizin 2024 Ocak sayısına sahip olmak için yapmanız gereken tek şey her zaman olduğu gibi aşağıdaki özel sayfamızı ziyaret etmek:

Oyungezer Ocak (#194) sayısını buradan indirebilirsiniz

Artık alıştığınız üzere üzere formumuzu doldurduğunuzda derginizi indirebileceğiniz linkler anında email kutunuza düşmüş olacak ve dergimizin keyfini çıkarabileceksiniz.

Dergimizin önceki dijital sayılarına toplu halde ulaşmak için şu sayfayı kullanabileceğinizi de hatırlatayım. Ayrıca bildiğiniz gibi bugüne kadar çıkan tüm sayılarımızı da dijitalleştirmiş ve sizlere sunmuştuk. Dijital arşivimize de şuradan ulaşabilirsiniz.

Gelecek aya görüşmek üzere, iyi okumalar!

YORUMLAR
Parolamı Unuttum