PlayerUnknown's Battlegrounds'a Yeni Bir Taarruz Tüfeği Geliyor ve Çok Can Yakacak

Bu sefer de bir Rus taarruz tüfeği oyuna ekleniyor.

 PUBG'nin yeni güncellemesi yine heyecan verici detaylarla dolu. Oyuna eklenecek yeni tabanca Glock 18-Czaten biraz heyecan yaratmıştı. Üstüne yeni bir adam öldürme ve asist mekaniğini de tanıttılar ve pek de güzel oldu açıkçası.

Son olarak da yeni "loot" sistemi ve oyuna eklenecek yeni bir Rus Taarruz Tüfeği duyuruldu. Player Unknown'un kendi Steam blogunda yaptığı duyuruda tüfeğin bu ayki büyük güncellemede oyuna ekleneceği belirtildi. Buna ek olarak geliştiriciler, oyun erken erişime açıldığından beri ilk defa eşya düşme ve bulma sistemi üzerinde hatrı sayılır bir düzeneleme yapacaklar. Yani "loot sistemi" değişecek ve şu ana kadar elde edilen verilere göre yeniden düzenlenecek.

> PUBG Satışlarda DayZ'yi Solladı

Groza Taarruz Tüfeği sadece havadan düşen kutulardan elde edilebilecek. Buna ek olarak VSS de artık sadece normal yerlerde ortaya çıkacak, havadan düşen kutularda yer almayacak. 

Groza gerçek hayatta orta ve kısa mesafeli çatışmalar için tasarlanmış bir tüfek ve az tepmesi ile biliniyor. 7.62'lik mermi kullanıyor, bu da AKM ve SKS ile aynı mermileri atacak demek. Aslında silahın SP-6 mermi kullanan sessiz bir modeli de mevcut ancak bunun oyunda yer alacağını sanmıyorum. Bunun yerine AR susturucusu kullanmamız gerekecek gibi gözüküyor.

E3-groza

Bunlara ek olarak uçaklardan düşen kutularda AR ve SR susturucuları da çıkabilecek, ancak bu oran düşük olacak. Aynı zamanda 4x dürbünler de yine bu hava paketlerinden çıkabilecek.

SCAR-L ve UMP'nin de çıkma oranı düşürülmüş, UZI'nin oranı ise artırılmış. Birinci seviye kask ve zırhlar da artık aynı oranda çıkacaklar.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum