Pokemon GO'ya Beklenen Gym Güncellemesi Nihayet Geldi

O rozetler benim olacak!

Geçtiğimiz yaz bütün galaksiyi sallayan Pokémon GO'nun büyük değişikliklere imza atacağını daha önce sizlere duyurmuştuk. Yeni güncellemelerin ilki olan Gym sistemi nihayet geldi ve oyunun çehresi değişmeye başladı.

Yaklaşık 3 haftadır kapalı olan Gym'lerin yenilenmiş bir şekilde açılmasıyla oyuna daha fazla içerik eklenmiş oldu. Henüz yakınınızdaki Gym açılmadıysa panik yapmaya gerek yok, sıra ile bölge bölge açılıyor bütün Gym'ler. Eğer yakınınızda yenilenmiş bir Gym varsa ilk yapmanız gereken gidip savaşmak olmalı. Alacağınız özel eşyalar ve rozetler ile gücünüze güç katacak, tıpkı PokeStop'larda olduğu gibi belirli süre aralıklar ile yeni eşyalara sahip olabileceksiniz. 

Gym'lerin yenilenmesinin ardından gözler Raid sistemi ve efsanevi Pokémon'lara dönmüş durumda. İkisinin iç içe olduğunu varsayarsak yakın zamanda yepyeni bir günceleme ile oyuna ekleneceklerini tahmin ediyoruz.

Eğer hala Pokemon GO oynuyorsanız Gym maçlarınızın Charizard ile Magmar arasındaki mücadele kadar çekişmeli ve epik olmasını temenni eder, hepinize başarılar dileriz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum