Resident Evil 9'un Açık Dünya Oyunu Olacağı Söyleniyor

Serinin tarihinde bir ilk

Resident Evil sızıntılarının en güvenilir kaynaklarından biri olan Dusk Golem'in iddiasına göre Resident Evil 9 bir açık dünya oyunu olarak geliştiriliyormuş.

Dusk Golem şöyle diyor: "Dragon's Dogma 2 RE Engine'in açık dünya oyunları için işlevselliğini artırdı, bu teknolojiyi Monster Hunter Wild ve Resident Evil 9 da kullanacak"

Şimdiye kadar hiçbir açık dünya Resident Evil oyunu görmedik. Resident Evil Village da yarı açık bölgeler vardı ama bir oyunun tamamen açık dünya olması çok farklı bir şey.

Capcom henüz Resident Evil serisinde yeni bir oyun duyurmadı. Yani ortada ne ana seriden çıkacak olan yeni oyuna, ne de eski oyunlardan hangilerinin remake olacağına dair net bir açıklama var. Ancak Capcom'un Resident Evil serisini oyunlar arasında çok fazla vakit geçirmeden gündemden düşürmeyeceğini de çeşitli açıklamalardan biliyoruz.

Resident Evil 9'un açık dünya oyunu olarak geliştiriliyor olması şimdilik oyuncuları çok fazla heyecanlandırmamış gibi görünüyor ama Capcom'un bu konudaki resmi açıklamasını bekleyelim bakalım.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum