Senua's Sacrifice'in Son Fragmanında Dünyayı Senua'nın Korkunç Zihninden Görüyoruz

Erken siparin verin, verdirin.

Tutmazsa çok üzüleceğim oyunlardan birisi olacak Hellblade: Senua's Sacrifice. Çünkü gerek orjinal hikayesi ve uygun fiyatı sayesinde her zaman "Yenilikçi fikir artık çıkmıyor yahu!" diye yakınan bizleri utandıracak bir yapım ve hepi topu 20 kişilik bir ekip tarafından hazırlanıyor.

Ninja Theory'nin uzun süredir ufacık bir ekiple hazırladığı oyunda köyüne yapılan bir Viking saldırısı tarafından deliren Kelt Senua'nın çıktığı yolculukta ona eşlik edeceğiz. Ninja Theory'nin Senua'nın delilik sanrılarını oyuna daha iyi aktarmak için Cambridge Üniversitesi'nden profesörlerle dirsek dirseğe çalıştığı bu oyun benim şahsen bu sene beklediğim en önemli yapımlardan bir tanesi.

Son çıkan kısa tanıtım filminde ise Senua'nın dünyayı nasıl gördüğüne şahit oluyoruz. Gerçek ile hayal dünyasını birbirinden ayıramayan karakterimiz uzun yolculuğunda tam bir cehennemden geçmek zorunda kalıyor. Senua'nın aklının ona oynadığı dehşet verici görüntülerin gerçeklikle harmanlanmış izlenimleri böyle ise şu anda 49 lirayıSteam'e fırlatıyorum. Zaten 8 Ağustos'ta çıkacak oyun için Ninja Theory her fırsatta ön sipariş verilmesinin önemini stüdyonun geleceği için vurguluyor. Belli ki Senua's Sacrifice onlar için hayatta kalmak adına önemli bir dönüm noktası olacak. Bu yüzden oyunun Steam fiyatının  49 lira olduğunu tekrar hatırlatmak istiyorum.

Hali hazırda Steam indirimleri cüzdanıma kaçacak iken bir miktar parayı Senua's Sacrifice'ye kurban etmek pek bir şey değiştirmeyecek. Çünkü bu oyunun ortaya koymaya çalıştığı orjinal fikrin bile bunu hakettiğini düşünüyorum. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum