Shadow of War'un Hikaye Fragmanı Çıktı ve Tüylerimiz Diken Diken Oldu

Talion ve Celebrimbor bu sefer fazla iddialı konuşuyorlar! Sauron'un tahtı titredi yahu!

 Middle-earth: Shadow of War'dan yepyeni bir hikaye fragmanı taze çıktı ve gördüğümüz kadarıyla Talion ve Celebrimbor, Sauron'a oldukça yüksek sesli bir şekilde meydan okuyorlar.

İlk oyunun sonunda Güç Yüzüğü yapma kararı alan ikili, daha önce de gördüğümüz üzere bu konuda başarılı oluyor. Güç Yüzüğü olan Talion ve Celebrimbor'a karşı da yok efendim Sauron'un Gözü, Sauron'un Kara Eli falan yemiyor tabii. Bu sefer büyük toplarını oynuyor Sauron, zira fragmanda Shelob olduğunu tahmin ettiğimiz devasa örümcekten (gerçi Shelob onun yaratığı değil ama oralar bambaşka konular) tutun da Nazgul'e, onların efendisi Witch-king'e ve en bombası da Balrog'a kadar pek çok büyük düşman görüyoruz. Hatta Sauron'un kendisi de bu oyunda muhtemelen bir kez daha karşımıza çıkacak. 

Oyunun alternatif bir evrende geçtiğini ve Canon hikayeye dahil olmadığını hatırlatayım ki Tolkien'ın dünyasında böyle bir karakter yok, böyle bir mevzu yok diye kızmayın sonra. Özellikle özgüven patlaması yaşayan ikilimizin Sauron'a ve yaverlerine açık açık meydan okuması beni feci derecede gaza getirdi.

Talion ve Celebrimbor, bir ordu toplayarak Mordor'u ele geçirmek ve Sauron'u yenmek istiyorlar. Fragmanda bir sahnede Talion'ın arkasında ölülerin yürüdüğünü görünce tüylerim diken diken oldu. Aragorn'un Ölüler Ordusu'nu arkasına aldığı o efsane sahnenin bir benzerini Shadow of War'da yaşayacak mıyız yoksa?

Fragmanda ejderler, daha önce hiç görmediğimiz ve oldukça güçlü duran gizemli karakterler ve yeni yoldaşlarımız da var. 

Middle-earth: Shadow of War, 10 Ekim 2017'de PC, PS4 ve Xbox One için çıkış yapacak. Oyun ile ilgili haberlere ve gelişmelere en güncel şekilde ulaşmak için Shadow of War bölümümüzü takip edebilirsiniz Oyungezerler. 

efsanevi-kilic-ustalari-haberici

YORUMLAR
Parolamı Unuttum