Shadows of the Damned: Hella Remastered, Bu Yıl İçerisinde Oyun Severlerle Buluşacak

13 yıl sonra geri dönüyor

Geçtiğimiz yıl yapılan duyuruyla, PS3 / Xbox 360 döneminin oyunlarından Shadows of the Damned'in yeniden yapımıyla geri dönmeye hazırlandığını öğrenmiştik. Oyunun geliştiricisi Grasshopper Manufacture, Shadows of the Damned: Hella Remastered'ın bu yıl içerisinde oyun severlerle buluşacağını açıkladı.

2011 yılında çıkan Shadows of the Damned, aksiyon macera türünde eğlenceli bir oyundu. Oyunun altında imzası olan isimlere bakmak bile nasıl bir oyunun bizleri beklediğini anlamak için yeterliydi aslında. Bir yanda Shinji Mikami, bir yanda Goichi Suda, müzikler de Akira Yamaoka'ya emanetti, daha ne olsun! Sonuçta da ortaya başarılı olarak değerlendirilebilecek bir oyun çıkmıştı.

Şimdi bu oyun yenilenen haliyle geri dönüyor. Kahramanımız Garcia Hotspur ve yardımcısı Johnson, Cehennem'e dalacak ve Garcia'nın sevgilisi Paula'yı yeraltı dünyasının efendisi Fleming'in elinden kurtarmaya çalışacaklar. Bize de bu eğlenceli maceraya ortak olmak düşüyor, öyle değil mi?

Henüz elimizde net bir çıkış tarihi yok. Fakat PS Store, Microsoft Store ve Steam'de istek listenize ekleyebiliyorsunuz. Bakalım başarılı yeniden yapımlar arasında Shadows of the Damned: Hella Remastered da kendisine bir yer edinebilecek mi, takipteyiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum