Silent Hill 2 Remake'te James'in Yüzü Değiştirilmiş Olabilir

Geri bildirimleri dikkate aldılar demek ki

Silent Hill 2 Remake'in ilk fragmanı yayınlandığında oyunun baş kahramanı James Sunderland için "senin yüzüne ne olmuş böyle?" demiştik, çünkü James orijinal Silent Hill 2'de olduğundan daha yaşlı görünüyordu. James, Silent Hill 2'de 29 yaşındaydı.

Geçen sene oyunun yapımcısı Motoi Okamoto ekip olarak James'in yaşını biraz büyütmeye karar verdiklerini açıklamıştı. Okamoto bunun sebebi olarak da "James'in yetişkin olarak hayatında birçok zorlukla mücadele ettiğini ve bunun etkilerinin daha görünür olmasını istediklerini" söylemişti. Ayrıca orijinal oyunu oynayan hayranların şimdi 20 yaş daha yaşlı olduklarını, bu değişiklik sayesinde James'le daha kuvvetli bir bağ kurabileceklerini de eklemişti.

Orijinal oyunda 29 yaşında olan James'in yeni oyunda daha yaşlı hale getirilmesi için sayılan bu sebepler belki bana olduğu gibi size de anlamsız gelmiştir. Sonuçta ortada orijinal bir vizyon var. O zamanlar oyunu oynarken 20 yaşında olanlar daha iyi bağ kursun diye James'i yaşlandırırsanız, bugün 20 yaşında olup da Silent Hill 2 Remake'i oynayacak olanlar ne yapsın peki? :)

Ancak görünüşe göre bu karardan geri dönülmüş, çünkü Steam'de James'e dair kullanılan ikon ve ekran görüntüsünde değişiklik oldu.

Aşağıda Twitter'da Rino'nun paylaştığı son hali, bir önceki hali ve orijinal halini görebilirsiniz:

Bloober Team'in geliştirdiği Silent Hill 2 Remake bu yıl içinde oyuncularla buluşacak ama henüz kesin tarihi belli değil.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum