Skyrim'in Sınırlarını Aşıp Cyrodiil'e Girmeye Hazır Mısınız?

Bruma, Skyrim oyuncularını bekliyor

Skyrim sevenlerin uzun süredir hakkındaki gelişmeleri takip ettikleri bir mod var. Adı Beyond Skyrim ve bu modun amacı oyuncuları Skyrim'in ötesine, ilk kez Oblivion'da ziyaret ettiğimiz Cyrodiil bölgesine götürmek. İşte bu devasa mod çok kısa bir süre sonra çıkışını yapacak! Modun resmi fragmanı yayınlandı ve bu fragmandan da anladığımız üzere 1 Temmuz itibariyle modun ilk bölgesi olan Bruma oyunculara açılacak. Bruma, Cyrodiil'in İmparatorluk Bölgesi içinde yer alan dokuz ana şehirden birisi ve Skyrim'e yakınlığı sebebiyle nüfusu ağırlıklı olarak Nordlardan oluşuyor.

Elbette bu modun oyunculara sunduğu tek şey gezebilecekleri yeni bir bölge ve şehir sunmak değil. Beyond Skyrim inanılmaz büyük bir mod, üzerinde yıllardır çalışılıyor. Mesela en basitinden şöyle bir örnek vereyim. Modda 24,000 satırın üzerinde özenle seslendirilmiş diyalog bulunuyor ve oyuna 3 saatin üzerinde yeni müzik de ekleniyor.

Modla birlikte oyuna yüzlerce yeni görev, yeni silah, zırh, büyüler ve bölgeye özel malzemeler de ekleniyor. Bu noktada size modun büyüklüğüne dair bir başka örnek daha vermek istiyorum. Skyrim'in resmi Dragonborn genişleme paketi vardı ya hani? İşte Beyond Skyrim'in yalnızca bu ilk Bruma kısmı bile oyuna onun 1.5 katı büyüklüğünde bir alan ekliyor. Maddi karşılık beklenmeden yapılan bir mod için bunlar gerçekten de inanılmaz özellikler.

Beyond Skyrim ekibinin nihai amacı günün birinde ana oyuna Tamriel'in tüm bölgelerini eklemiş olmak. Bu gerçekten de muazzam bir hedef; Skyrim'de bir Valenwood, bir Black Marsh görmek gerçekten de harika olurdu.

Skyrim

YORUMLAR
Parolamı Unuttum