"Sniper Ghost Warrior 3'te Büyük Bir Hata Yaptık" - CI Games

Sniper Ghost Warrior 3'te büyük bir hata yaptıklarını kabul eden ekip yeni bir oyun ve aynı hataların tekrarlanmayacağı sözünü verdi!

Birçok oyuncunun merakla ve heyecanla beklediği Sniper Ghost Warrior 3 piyasaya çıktığı günden beri ciddi eleştirilere maruz kalıyor.

Steam incelemeleri karışık olan ve oyun içi dinamikleri kadar teknik sorunları yüzünden de eleştirilen oyunun geliştiricisi ise hatasını kabul etti ve ileriye dönük sözler verdi.

CI Games'in CEO'su Marek Tymiñski, yaptığı açıklamada ekip olarak hatalarından ders aldıklarını ve ileride bunların yaşanmayacağını söyledi:

"Sniper Ghost Warrior 3'ün geliştirilme sürecinde ekip olarak çok şey öğrendik. Ki, bu öğrendiklerimiz gerek ekipteki yetenekli kişilerin, gerekse ekibin tamamının gelişmesine yardımcı oldu. 

Oyunu geliştirmeye başlayacağımız zaman, onun oldukça büyük bir açık dünyaya sahip olması kararını aldık. Şimdi fark ediyoruz ki bu, bize verilen zamanda yapabileceklerimize kıyasla fazla hırslı bir kararmış.

Basitçe söylemek gerekirse bize verilen zaman aralığını ve sahip olduğumuz ekibi düşündüğümüzde yanlış bir hesaplama yapmışız. Oyunumuzu AAA kategorisine yerleştirmek bizi en iyi yapabileceğimiz şeyden uzaklaştırdı. Bu yüzden AAA oyunların yapım bütçelerini ve özelliklerini yakalayabilmek için çok fazla efor sarf ettik. Bu büyük bir hataydı.

Bu yüzden bir sonraki tactical shooter oyunumuzda büyük ölçekli açık dünyanın çıkartacağı sorunlarla uğraşmadan heyecan verici oynanış, önemli oyun mekanikleri ve derinliği olan görevlere odaklanacağız.

Yeni oyunumuzun Sniper Ghost Warrior 3'ten çok daha fazla taktiksel olmasını istiyoruz. Ki, geçirdiğimiz üç yılın bize bu oyunu yapabilmek için gerekli temeli sağladığını düşünüyorum."


YORUMLAR
Parolamı Unuttum